Uzun süredir izleyicilerin ilgiyle takip ettiği "Kızıl Goncalar" dizisi, sezon finalinde büyük sürprizlere imza attı. Ancak bu sürprizlerin ardından dizinin kadrosunda önemli değişiklikler yaşandı. Hangi iki oyuncu diziden ayrılıyor?

Mert Yazıcıoğlu Kızıl Goncalar Kadrosundan Ayrılıyor mu?

Dizide Cüneyd karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu'nun yeni sezonda kadroda olmayacağı iddia ediliyor. Peki, bu iddialar ne kadar doğru? Mert Yazıcıoğlu'nun gelecekteki kariyer planları neler?

Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

Kızılgoncalar...1111

Melisa Doğu ve Batuhan Yüzgüleç Neden Ayrılıyor?

"Ayza" karakterini oynayan Melisa Doğu ve Ayza'nın oğlu "Affan" rolünde izlediğimiz Batuhan Yüzgüleç, senaryodaki hikayelerin sona ermesiyle birlikte diziden ayrılacak. Peki, bu karakterlerin dizideki yerleri nasıl doldurulacak?

Kızılgoncalarrrrr1112

Kızıl Goncalar'ın Geleceği Nasıl Şekillenecek?

Bu ayrılıkların dizinin geleceği üzerinde nasıl bir etki yapacağı merak konusu. İzleyiciler, dizinin yeni bölümlerinde hangi yönde ilerleyeceğini ve boşalan karakterlerin yerine kimlerin geleceğini merakla bekliyorlar.

Özgü Namal'dan Yeni Proje: "Sarı Zarflar"

Dizinin ara verdiği bu dönemde başrolünde yer aldığı "Sarı Zarflar" adlı sinema filmi için Almanya'ya giden Özgü Namal, yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Bu filmde yer alacak olan ünlü oyuncularla ilgili merak edilenler neler?

Editör: Murat Serdar Yıldız