Mutfak Temizliğinde  Kötü Kokulardan Kurtulmanın En Etkili Yolu:  Devrim Yaratan İkili Mucize Karışım! Mutfak Temizliğinde Kötü Kokulardan Kurtulmanın En Etkili Yolu: Devrim Yaratan İkili Mucize Karışım!

Türkiye, 'kıyma makinesi' cinayetiyle çalkalanıyor. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen olay, Mehmet Taşpınar'ın eski komşusu Hatice Ekizli'nin açıklamalarıyla yeni bir boyut kazandı. Ekizli, yıllar önce yaşadığı bir olayı anlatarak Taşpınar'ın söylediklerini ifşa etti.

"Adamı Kıyma Makinesine Koyup Biber Salçası Gibi Çekiyorlar"

Hatice Ekizli, 2018 yılında eşinin kendisini aldattığını öğrendiğinde bu durumu Mehmet Taşpınar ile paylaştığını belirtti. Ekizli, "Eşimi dövdürmek için bir şeyler yapabilir miyiz diye sorduğumda, Mehmet bana 'Ne adamlar var, adamı kıyma makinesine koyup biber salçası gibi çekiyorlar' demişti" ifadelerini kullandı.

'Kıyma Makinesi' Cinayetinde Şok İtiraflar

Komşuluk İlişkileri ve İddialar

Mehmet Taşpınar'ın eski komşusu olduğunu ve onunla birçok kez karşılaştığını belirten Ekizli, "Nasıl hatırlamazsın? Bunları susturabilirsin ama beni asla. Sen 2004 yılından beri neler yaptığını biliyorum" diyerek iddialarını sürdürdü.

Taşpınar'ın Tepkisi

Mehmet Taşpınar ise bu iddialara, "Annenin koçlarını çalmadım. Nerede çaldım? 2004'te benim evimin karşısında oturuyor olabilirsin" şeklinde yanıt verdi. Taşpınar, babasının onu Ekizli'nin dükkanına gitmemesi konusunda uyardığını kabul ederek, "Babam tek kelimeyle 'Bu insanın dükkanına girmeyeceksin' dedi" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı: "Daha Fazla Şok Olmayayım..."

Müge Anlı, Taşpınar'a yönelik suçlamaların ardından, "Burada sanki laf oyunu yapıyoruz. Kadının evine dalmışsın, almışsın. Kadını da çoluğundan çocuğundan etmişsin. Bunun da evine girmişsin" dedi. Taşpınar ise Ayşegül'ün evine girmediğini iddia etti ve "Murat'ın evine bir kere vardım" diyerek suçlamaları reddetti.

Cinayet Araştırmasında Yeni Gelişmeler

Mehmet Taşpınar, 2004 yılından bu yana yaşanan olayları ve suçlamaları kabul etmeyerek, "Anlatacaklarına sen şok olacaksın Müge abla" dedi. Müge Anlı, "Daha da şok olmayayım. Kimi istiyor bağlanması için onu da ayarlayayım" diyerek konuyu derinlemesine araştırmaya devam edeceğini belirtti.

Editör: Zeliha YAKUT