Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor? Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor?

Kızıl Goncalar dizisinde canlandırdığı Cüneyd Efendi karakteriyle büyük beğeni toplayan Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde Yonca Evcimik'in kendisine yönelik platonik aşk açıklamalarına yanıt verdi. Evcimik'in bir programda "Hayatında biri var mı?" sorusuna verdiği cevapta, Yazıcıoğlu'na olan platonik aşkını dile getirmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Yoncaevcimikkkkk

Mert Yazıcıoğlu'ndan Teşekkür

Yonca Evcimik'in bu açıklamaları sonrasında Magazinburada'nın kamerasına konuşan Yazıcıoğlu, Evcimik'in duygularını öğrenmekten mutlu olduğunu ifade etti. "Eyvallah ben de onu çok seviyorum canım, benim oynadığım karaktere böyle bir sevgi duyması çok güzel" diyerek duygularını dile getiren Yazıcıoğlu, izleyicilerin ve hayranlarının kendisinin performansını beğenmesinden mutluluk duyduğunu vurguladı.

Aşk Hayatı Sorularına Espriyle Yanıt

Muhabirlerin aşk hayatıyla ilgili sorularını ise espriyle karşılayan Yazıcıoğlu, "Sorma, yok çünkü" dedi. Muhabirin "Neden yok?" sorusuna ise gülerek "Ne biliyim ben abi" diyerek yanıt verdi. Bu esprili yanıtlarıyla izleyicileri gülümseten Yazıcıoğlu, samimi tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Editör: Murat Serdar Yıldız