HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 16 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 16 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 16 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 16 Eylül 2024

2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri için geri sayım başladı. Türkiye'nin en köklü ve geleneksel spor etkinliklerinden biri olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri, bu yıl 5-6-7 Temmuz tarihlerinde Sarayiçi Er Meydanı’nda düzenlenecek.

2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri Bilet Fiyatları ve Giriş Ücretleri

Heyecanla beklenen güreşlerin ilk günü girişler ücretsiz olacak. 6 ve 7 Temmuz'daki etkinlikler için ise bilet satışı yapılacak. Bilet fiyatları ise şu şekilde belirlendi: 1’inci kategori için 750 lira, 2’inci kategori için ise 500 lira.

Ödül Töreni ve Beklentiler

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılın Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ödülü de merakla bekleniyor. Henüz ödül miktarı açıklanmasa da geçtiğimiz seneki ödülün 1 milyon TL olduğu biliniyor. Güreş severler ve sporcular, bu yılın ödül miktarının da geçtiğimiz yıllara yakın olmasını umut ediyorlar.

Editör: Havva Andırır