2024 Kurban Bayramı İstanbul'da Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

İstanbul'da yaşayanlar için Kurban Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, 16-17-18-19 Haziran tarihlerinde kişiselleştirilmiş İstanbulkart'la ücretsiz seyahat edilebilecek. Ancak bazı hatlar ve özel servislerde bu uygulama geçerli olmayacak.

2024 Kurban Bayramı İzmir'de Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ESHOT ve İZULAŞ bünyesinde hizmet veren otobüsler, metro ve tramvay seferleri, İZDENİZ gemileri ve İZTAŞIT otobüsleri ile İZBAN, Kurban Bayramı süresince ücretsiz olacak. Ücretsiz seferler, 16 Haziran Pazar günü 00.00’dan, 19 Haziran Çarşamba günü 24.00’e kadar devam edecek.

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu?

2024 Kurban Bayramı Ankara'da Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

Ankara'da henüz toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi, Kurban Bayramı'nda da toplu taşımada ücretsiz hizmet verilmesi bekleniyor. Resmi açıklamaların yapılmasını bekliyoruz.

Editör: Murat Serdar Yıldız