"Gönül Dağı - Kurban" filmi, hem çekim mekanlarıyla hem de geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, bu merakla beklenen yapımın hikayesi ne? Hangi şehirlerde çekildi? İşte, "Gönül Dağı - Kurban" filminin detayları...

Gönül Dağı - Kurban Nerede Çekildi?

"Gönül Dağı - Kurban" filminin çekimleri Niğde'nin Gedelli ilçesinde gerçekleştirilmiştir. Anadolu'nun doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla ünlü bu bölge, filme otantik bir atmosfer kazandırıyor.

Gönül Dağı - Kurban Konusu

Türk Sineması'nın sevilen dizisi Gönül Dağı, "Kurban" bölümünde Gedelli'de nostaljik bir yolculuğa çıkıyor. Gedelli halkının bayram coşkusunu ve aynı anda gerçekleşen iki düğünü yaşadığı bu özel bölümde, Anadolu'nun unutulmaya yüz tutmuş güzel geleneklerini ve sıcak aile bağlarını keşfedeceğiz. Bayramın coşkusu ve düğünlerin neşesi, izleyicilere samimi ve duygusal anlar yaşatacak.

Kalpazan Dizisi Nerede Çekiliyor, Oyuncuları Kimler, hangi kanalda yayınlanacak? Kalpazan Dizisi Nerede Çekiliyor, Oyuncuları Kimler, hangi kanalda yayınlanacak?

Gönül Dağı - Kurban Oyuncuları

Başrollerini Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu ve Nazlı Pınar Kaya'nın üstlendiği bu yapım, sevgi, saygı ve hoşgörü dolu samimi hikayeler sunuyor. Gönül Dağı "Kurban"da ayrıca Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Zerrin Sümer, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Cemre Melis Çınar, Ergun Kuyucu ve Zümre Meğreli gibi sanat dünyasının usta isimleri de yer alıyor. Bu güçlü kadro, izleyicilere etkileyici performanslar sunarak filmi daha da ilgi çekici hale getiriyor.

Editör: Zeliha YAKUT