Gamonya: Hayaller Ülkesi Nerede Çekildi?

Cemal Şan'ın yönetmenliğini üstlendiği ve senaristliğini yaptığı "Gamonya: Hayaller Ülkesi" filmi, çekimlerinin önemli bir kısmını Ormanya'nın doğal ortamlarında ve özel setlerde gerçekleştirdi. Kocaeli'nin eşsiz doğal güzelliklerine sahip bu bölgeler, filmdeki fantastik atmosfere ve öykünün geçtiği mistik dünyaya oldukça uyum sağlıyor.

Gamonyahayaller Ülkesi

Gamonya: Hayaller Ülkesi Konusu Nedir?

"Gamonya: Hayaller Ülkesi", küçük bir çocuğun sıra dışı bir dünyada karşılaştığı büyüleyici macerayı konu edinir. Umut adında bir çocuk, dedesi Ahmet'le birlikte yaşamaktadır. Dedesinin bir kaza geçirmesi, Umut'un hayal gücünü kaybettiği bir dönemde Gamonya adında gizemli bir dünyayla tanışmasına yol açar. Gamonya, umutsuz çocuklara hayaller sunan ve Umut'un yardımına ihtiyaç duyan bir fantastik yerdir. Umut, bu sihirli dünyada kendini bulur ve yeniden hayal kurmanın gücünü keşfeder.

MHP Kocaeli İl Başkanı Nuri Demirbaş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Nuri Demirbaş neden istifa etti? MHP Kocaeli İl Başkanı Nuri Demirbaş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Nuri Demirbaş neden istifa etti?

Gamonya: Hayaller Ülkesi Oyuncuları Kimler?

Filmin yönetmenliğini Tuğçe Soysop üstlenirken, senaryo Murat Kepez ve Uğur Gövercin tarafından yazılmıştır. Başrollerde Berat Efe Parlar, Eda Döğer ve Ahmet Rıfat Sungar gibi yetenekli oyuncular yer almaktadır. Film, 10 Ocak 2020 tarihinde Türkiye'de vizyona girmiş ve fantastik-macera türünde izleyicilerle buluşmuştur.

Editör: Murat Serdar Yıldız