Jorginho'nun profesyonel futbol kariyeri, 2007-2010 yılları arasında Hellas Verona'nın genç takımında başladı. Bu dönemin ardından, 2010 yılında profesyonel sözleşme imzaladığı Verona'da, futbol dünyasında kendini tanıtma fırsatı buldu. 2010-2011 sezonunda Sambonifacese'ye kiralık olarak gönderilen Jorginho, burada gösterdiği performansla dikkat çekti ve ardından 2014 yılında Napoli'ye transfer oldu.

Napoli'de, 2014-2018 yılları arasında önemli bir rol oynayan Jorginho, takımın lider orta saha oyuncusu olarak büyük başarılar elde etti. Napoli'deki etkileyici performansı, 2018 yılında İngiliz Premier Lig takımlarından Chelsea'ye transfer olmasını sağladı. Chelsea'de geçirdiği dönemde, Jorginho birçok başarıya imza attı; 2022 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea'nin Real Madrid’i 1-0 yenmesinde kilit bir rol oynadı. Chelsea'de 50 maçta forma giydi ve 3 gol atma başarısı gösterdi.

Jorginho'nun Chelsea'deki performansı, 2022-2023 sezonunda Arsenal’a transfer olmasını sağladı. Arsenal'da da etkileyici bir performans sergileyen Jorginho, 41 resmi müsabakada 3 gol atarken, 1 asist yapmayı başardı. 2022/23 sezonunda toplamda 4 sarı kart gördü.

J O R G İ N H O

PAOK-Panathinaikos maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? PAOK-Panathinaikos maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? PAOK-Panathinaikos maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? PAOK-Panathinaikos maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Jorginho'nun Milli Takım Kariyeri Nasıl?

Jorginho, 2016 yılında İtalya Milli Takımı’na seçilerek uluslararası arenada da adından söz ettirmeye başladı. İtalya ile çeşitli turnuvalarda yer aldı ve uluslararası futbol kariyerinde önemli katkılarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Transfer Radarında Kimdir?

Son dönemde, Jorginho’nun menajerleri tarafından Fenerbahçe'ye önerildiği ve bu durumun futbolseverler tarafından merakla takip edildiği belirtiliyor. Jorginho'nun uluslararası tecrübesi ve orta saha oyunundaki ustalığı, Fenerbahçe'nin kadrosuna büyük katkı sağlayabilir.

Editör: Mehmet Çetil