Fenerbahçe ve Manisa FK'nın genç yetenekleri, TFF Elit U17 Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe - Manisa FK maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda şifresiz? TFF Elit U17 Ligi Fenerbahçe - Manisa FK maçı

Fenerbahçe - Manisa FK maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda şifresiz?

28 Ağustos Çarşamba günü saat 17:00'da başlayacak olan bu heyecan dolu karşılaşmayı futbolseverler, FB TV üzerinden canlı olarak takip edebilecek. FB TV'ye Digiturk 76, D Smart 83, Kablo TV 139, Tivibu 80, Fil Box 76 numaralı kanallardan veya Türksat uydusu ve internet üzerinden ulaşılabilir. Mücadele, futbolseverlere şifresiz olarak sunulacak.

Fenerbahçe Ve Manisa Fk Elit U17 Ligi2121

Geleceğin Yıldızları Sahnede

TFF Elit U17 Ligi, Türk futbolunun gelecekteki yıldızlarını yetiştirmek için önemli bir platform. Bu ligde mücadele eden genç oyuncular, profesyonel futbola geçiş yolunda önemli bir sınav veriyor. Fenerbahçe ve Manisa FK'nın alt yapı takımları da bu ligde gösterdikleri başarılı performanslarla dikkat çekiyor.

Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

İstanbul'da Heyecanlı Bir Mücadele

Karşılaşma, İstanbul'da bulunan Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri Stadyumu'nda oynanacak. Tesislerin modern altyapısı ve seyircilere sunduğu imkanlar, maça ayrı bir atmosfer katacak.

Fenerbahçe Ve Manisa Fk Elit U17 Ligi144148585

FB TV'de Canlı Yayın

FB TV, bu önemli maçı futbolseverlerle buluşturarak, genç yeteneklerin gelişimine katkı sağlıyor. Kanalın geniş yayın ağı sayesinde, maç Türkiye'nin dört bir yanından takip edilebilecek.

Özetle:

  • Takımlar: Fenerbahçe - Manisa FK
  • Lig: TFF Elit U17 Ligi
  • Tarih: 28 Ağustos 2024, Çarşamba
  • Saat: 17:00
  • Yer: Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri Stadyumu, İstanbul
  • Yayın: FB TV (Digiturk 76, D Smart 83, Kablo TV 139, Tivibu 80, Fil Box 76)
  • Yayın Türü: Canlı, Şifresiz
Editör: Murat Serdar Yıldız