Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun bebek müjdesi uzun süre konuşulmuştu. Çift, son olarak bebeklerinin cinsiyetini açıkladı ve bu gelişme büyük ilgi uyandırdı.

Neslihan Atagül Hamileliğini Duyurdu mu?

Neslihan Atagül, üç aylık hamile olduğunu duyurduktan sonra sosyal medya hesaplarından mutluluğunu paylaştı. Atagül, hamileliğini şu şekilde açıkladı: "Bir süre daha bu 'mutluluğumuzu' mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasıl kelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz." Bu paylaşımı, çiftin bebek beklediğine dair net bir bilgi verdi ve hayranlarını heyecanlandırdı.

I (27)-1

Bebeklerinin Cinsiyeti Nedir?

Çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Ünlü oyuncunun hamileliğiyle ilgili en son gelişmelere göre, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun bir kızı olacak. Kadir Doğulu, sosyal medya üzerinden eşi Neslihan Atagül için duygusal bir paylaşımda bulundu ve "İyi ki doğdun sevgilim, nice kutlanacak değerli anılarımız, artan, büyüyen ailemiz ve birlikte yaşayacağımız çoook uzun yıllarımız olsun… Seni Çok Seviyorum…" notunu yazdı.

Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta'da 13 Eylül 2024 Tarihinde Kim Elendi? Çeyrek Altın ve Altın Bileziği Kazanan Gelin Kim Oldu? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta'da 13 Eylül 2024 Tarihinde Kim Elendi? Çeyrek Altın ve Altın Bileziği Kazanan Gelin Kim Oldu?

I (26)-1

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun İlişkisi Hakkında Söylentiler

Çift, son dönemde basında çıkan söylentilerle gündeme gelmişti. Kadir Doğulu’nun çeşitli kadınlarla sarmaş dolaş görüntüleri magazin dünyasında geniş yankı uyandırmıştı. Bu iddialar ve skandallar, çiftin özel hayatında bazı sıkıntılara yol açsa da, Atagül bu söylentilere kulak tıkamış ve huzurlu bir aile hayatı sürdürmeye çalışmıştı.

Son Durum Nedir?

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, bebeklerinin cinsiyetini açıkladıktan sonra mutluluklarını sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Atagül, karnındaki büyümeyi ve bebeklerinin gelişimini paylaşarak, bu özel dönemi takipçileriyle paylaştı. Eşiyle birlikte heyecanla bebeklerini bekleyen Atagül, sosyal medya hesaplarından destek ve iyi dileklerde bulunan hayranlarına teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çetil