Engin Kehale'nin hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Engin Kehale kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Engin Kehale'nin Eğitim ve Kariyer Geçmişi

Engin Kehale, İstanbul Erkek Lisesi’nden 2001 yılında mezun olmuştur. Lisans eğitimini ise 2005 yılında Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. 2011 ile 2014 yılları arasında Euroasia Sports’ta Etkinlik Yönetimi ve İletişim Direktörü pozisyonunda çalışan Kehale, ayrıca beIN Sports’ta futbol analisti olarak uzun süre görev yapmıştır. Mayıs 2018’den beri Maçkolik bünyesinde İçerik ve İş Geliştirici olarak görev alan Engin Kehale, 2020’den beri de S Sports bünyesinde spor yorumcusu olarak çalışmaktadır.

Mesleki Deneyimleri

Engin Kehale, Ocak 2015 ve Mayıs 2015 yılları arasında Fanatik gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Spor medyasındaki kariyeri boyunca çeşitli pozisyonlarda görev alarak önemli deneyimler kazanmıştır. Engin Kehale, iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir. Ayrıca orta düzeyde İspanyolca bilgisine sahiptir.

Editör: Zeliha YAKUT