Mahkeme, ünlü model Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'nin velayetini babası Cengiz Efe Önbilgin'e verme kararı aldı. Bu karar, Ayşe'nin Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalmasının kendisi için mağduriyet oluşturabileceği endişesiyle alındı.

-27

Duruşmada alınan ara karar doğrultusunda, mahkeme ikilinin kızı Ayşe'nin Sosyal Hizmetler Kurumu'nda kalmasını sakıncalı buldu ve bu sebeple velayetin babaya verilmesine hükmetti.

Kiziyla Bikinili FotograflariniBAKANLIK AYŞE İLE İLGİLİ İŞLEM YAPTI

Kararın detaylarına Odatv'nin ulaştığı belirtilirken, Ayşe'nin Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalmasının kendisi için mağduriyet oluşturacağını kaydeden mahkeme, bu nedenle velayeti babasına verme kararı aldı.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

174543

Bu karar öncesinde Deniz Akkaya, kızının kendisine fiziksel saldırıda bulunduğunu ve bu durumun ardında ergenlik dönemi gibi belirli nedenlerin olmadığını belirtmişti.

1530775043-1

TWITTER'DAN DUYURMUŞTU

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla gündeme gelen olayda, Akkaya'nın kızını kendi rızasıyla Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderdiği bilgisi de paylaşıldı.

655-1

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da konuyla ilgili olarak Ayşe ile ilgili işlem yapmış ve onu devlet yurduna yerleştirmişti.

1 Zoor Pc2R 9Hpr B X L P

Bu süreçte yaşananlar, toplumun geniş kesimlerinde tartışmalara yol açarken, mahkemenin verdiği velayet kararıyla birlikte bu konudaki gelişmeler yakından takip edilmeye devam edecek gibi görünüyor.

Editör: Ali Çakar