Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, vatandaşlar son alışverişlerini yapmak için arefe gününü değerlendirmeyi planlıyorlar. Ancak, bu alışveriş heyecanında önemli bir detay var: AVM'lerin açık olup olmayacağı.

Arefe Günü AVM'lerde Alışveriş Mümkün

Genellikle arefe gününde alışveriş merkezleri (AVM'ler) açık olacak ve standart çalışma saatlerinde hizmet verecekler. Bu durum, vatandaşların son dakika alışverişlerini yapmalarına imkan tanıyacak.

Çalışma Saatleri

Arefe günü için AVM'lerin belirlediği çalışma saatleri genellikle 10:00-22:00 arasında olacak. Ancak, bazı AVM'ler yoğunluğa bağlı olarak kapanış saatini 23:00'e kadar uzatabilirler. Bu nedenle, AVM'nin bulunduğu şehirdeki güncel çalışma saatlerini kontrol etmek önemlidir.

AVM'ler Bayram da açık mı?

Kurban Bayramı boyunca da AVM'lerin genellikle açık olacağını belirtmek gerekir. Bayram tatili süresince alışveriş yapma imkanı sunacak olan AVM'ler, vatandaşların bayram alışverişlerini rahatça yapmalarına olanak sağlayacak.

Editör: Havva Andırır