Trendyol Süper Lig’in 2024-2025 sezonunda 3. haftanın programı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından güncellendi. Yapılan duyuruya göre, bazı maçların ertelendiği bildirildi. İşte ertelenen maçların detayları ve yeni tarihlerle ilgili bilgiler.

Hangi Maçlar Ertelendi ve Neden?

TFF, Avrupa kupalarında mücadele eden takımların maçlarının ertelendiğini açıkladı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off’unda Young Boys ile karşılaşacak, Beşiktaş ise Avrupa Ligi play-off’unda Lugano ile mücadele edecek. Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off’unda St. Gallen ile, Başakşehir ise St. Patrick's ile karşılaşacak. Bu sebeplerle, 3. haftada oynanacak bazı Süper Lig maçları ertelendi.

Ertelenen maçlar şunlardır:

  • Galatasaray - Gaziantep FK
  • Trabzonspor - Bellona Kayserispor
  • Samsunspor - RAMS Başakşehir FK

Maçların Yeni Tarihleri Ne Zaman Belirlenecek?

TFF’den yapılan açıklamada, ertelenen maçların tam tarihleri ilerleyen günlerde duyurulacak. Ancak mevcut bilgilere göre, Galatasaray - Gaziantep FK maçı 24, 25 veya 26 Eylül tarihlerinde oynanacak. Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK maçları ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde yapılacak. Tam tarihlerin açıklanmasının ardından program güncellenecek.

Atletico Madrid - Leipzig maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid - Leipzig maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş’ın Durumu Ne Olacak?

Beşiktaş, Avrupa Ligi play-off’u kapsamında 3. haftayı fikstür gereği bay geçecek. Bu nedenle Beşiktaş’ın 3. haftada oynanması gereken maçı bulunmuyor.

TFF’nin Açıklaması

TFF’den yapılan açıklamada, Avrupa kupalarındaki play-off müsabakalarının ülke puanı açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. Bu nedenle, Avrupa kupalarında mücadele eden takımlarla yapılan istişareler sonucunda Süper Lig’in 3. haftasında bazı maçların ertelendiği belirtildi.

Açıklamada, "Bu sezon ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden kulüplerimiz için play-off aşamaları büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple, ilgili kulüplerin maçları ertelenmiş olup, yeni tarihlerin belirlenmesiyle ilgili bilgiler ilerleyen günlerde paylaşılacaktır" denildi.

Editör: Zeliha YAKUT