Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

ATV'nin fenomen programı Esra Erol, 12 Haziran Çarşamba günü yine izleyicileriyle buluştu. Programda, ailesini aramaya gelen Ayşe'nin 24 yıllık sırrıyla yüzleşmesi ve birbirinden ilginç olaylar ekranlara taşındı. İzleyiciler, ATV'de yayınlanan Esra Erol programını canlı izleme imkanı buldu ve heyecan dolu dakikalar yaşadı.

Esra Erol'da 12 Haziran Ayşe'nin Sırları ve Aile Dramı

Programın odak noktalarından biri, ailesini aramaya gelen Ayşe'nin 24 yıllık sırlarıydı. Ayşe'nin açıklamaları ve yaşadığı dramatik anlar, izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Özellikle Muzaffer'in "Sadiye benim olacak" sözleriyle ortaya çıkan gerginlik, büyük bir merak uyandırdı.

Esra Erol'da 12 Haziran Canlı Yayında Şok İddialar

Programın en dikkat çekici anlarından biri, canlı yayında ortaya atılan tüyler ürpertici iddialardı. Org karşılığında bebeklerini satan bir çiftin hikayesi, izleyicilerin şaşkınlığını artırdı. Bebeklerini teyzelerine veren çiftin, Esra Erol programında bebeklerini araması ve yaşanan gergin anlar stüdyoyu adeta buz kesti.

Esra Erol'da 12 Haziran Esra Erol'un Duruşu

Yıllardır ekranlarda duruşundan ödün vermeyen ünlü sunucu Esra Erol, yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Programda yaşanan olaylara karşı profesyonel yaklaşımı ve programı yönetme becerisi, izleyicilerden tam not aldı.

Editör: Murat Serdar Yıldız