UEFA Avrupa Ligi heyeca, Braga ile Maccabi Tel Aviv arasındaki karşılaşmayla devam ediyor. Peki, bu önemli maçın detayları nedir?

Maç Tarihi ve Saati Nedir?

Braga, UEFA Avrupa Ligi'nin 1. haftasında sahasında Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacak. Zorlu mücadele, 26 Eylül 2024 Perşembe günü TSİ 22.00'de başlayacak. Braga Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek olan bu karşılaşma, futbolseverler için büyük bir heyecan yaratıyor.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Braga ile Maccabi Tel Aviv mücadelesi, tabii Spor 4 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçın yayınlanacak kanalı, futbolseverlerin karşılaşmayı takip edebilmeleri açısından önemli bir detay.

Hakem ve Maçın Önemi

Karşılaşmayı Sloven hakem Matej Jug yönetecek. Her iki takım da grupta avantaj elde etmek ve turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Carlos Carvalhal yönetimindeki Braga, sahasında taraftarının desteğiyle galip gelmek için mücadele ederken, Zarko Lazetic'in ekibi Maccabi Tel Aviv ise deplasmanda puan almayı hedefliyor.

Süper Lig || Antalyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, nerde, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler Süper Lig || Antalyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, nerde, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Takımların Performansı Nasıldır?

Braga, son dönemdeki formu ile dikkat çekerken, Maccabi Tel Aviv de güçlü bir kadroya sahip. Her iki takım için de bu maç, grup aşamasındaki ilk adım olacak ve ilerleyen haftalarda hangi pozisyonda olacaklarını belirleyecek.

Maccabi

Maç Şifresiz Mi?

Mücadele tabii Spor 4 kanalında yayınlanacağı için, bu kanalın abonelerine özel bir yayın yapılacak. Dolayısıyla, maçı izlemek isteyenlerin kanala abone olmaları gerekiyor. Şifresiz bir yayın olup olmayacağı, kanalın yayın politikalarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Editör: Mehmet Çetil