Bugün saat 20.00'de Trendyol Süper Lig kapsamında Kayserispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın ilk 11'i merakla bekleniyor. Maçın heyecanı, taraftarları ve futbolseverleri sarmış durumda. Peki, Beşiktaş'ın Kayserispor maçı için belirlenen ilk 11'de kimler yer alacak?

Muhtemel 11'ler Kimlerden Oluşuyor?

Henüz resmi olarak açıklanmayan Beşiktaş’ın muhtemel ilk 11’i şu şekilde öngörülüyor: Kalede Mert, defans hattında Svensson, Paulista, Uduokhai ve Emirhan yer alırken, orta saha oyuncuları Salih, Gedson ve Mario ile hücumda Silva, Semih ve Immobile görev alabilir. Kayserispor’un muhtemel kadrosu ise Onurcan, Ramazan, Attamah, Kolovetsios, Carole, Bourabia, Kartal, Boa Morte, Cardoso, Hasan Ali ve Nazon'dan oluşuyor.

Yedekler Hakkında Ne Biliniyor?

Beşiktaş'ın yedek oyuncuları, maç kadrosu açıklandıktan sonra netlik kazanacak. Takımların yedekleri, maçın gidişatına göre stratejik değişiklikler yapabilme imkanı sağlayacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki bu önemli mücadele, Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek için Bein Sports kullanıcısı olmanız gerektiği hatırlatılıyor.

Kayserispor Beşiktaş Maçı0220

Atletico Madrid - Real Madrid derbi maçı ne zaman, saat kaçta? (29 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Atletico Madrid - Real Madrid derbi maçı ne zaman, saat kaçta? (29 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Maçın Başlama Saati Ne Zaman?

Bugünkü karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Hem Beşiktaş hem de Kayserispor taraftarları, takımlarının galip gelmesi için heyecanla bekliyor. Maç sonunda, ilk 11’lerin performansı ve alınan sonuçlar geniş bir analizle değerlendirilecektir.

Editör: Mehmet Çetil