Kayserispor - Beşiktaş Maçı Ne Zaman Hangi Saatte Oynanacak?

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında heyecan dorukta. Kayserispor ile Beşiktaş, ligin bu önemli haftasında karşı karşıya geliyor. Her iki takım da sahadan galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor. Futbolseverler tarafından maçın tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal merak konusu oldu.

Kayserispor Beşiktaş Maçı0110

Kayserispor - Beşiktaş Maçı Hangi Gün ve Saatte?

Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan bu kritik mücadele, 30 Eylül Pazartesi günü gerçekleşecek. Maç saat 20.00'de başlayacak. İki takım arasındaki mücadele, Süper Lig’de zirve mücadelesine büyük etki edecek. Kayserispor, kendi evinde taraftar desteği ile galip gelmeyi hedeflerken, Beşiktaş ise deplasmandan 3 puanla dönmeyi amaçlıyor.

Kayserispor Beşiktaş Maçı0330

Kayserispor - Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Süper Lig’in 7. hafta karşılaşması olan Kayserispor - Beşiktaş maçı, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu önemli maç, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek. Maç yayınına erişim sağlayabilmek için beIN Sports üyeliğine sahip olmak gerekmektedir.

Esenler Erokspor-Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta? (29 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Esenler Erokspor-Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta? (29 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Kayserispor Beşiktaş Maçı0440

Editör: Murat Serdar Yıldız