Hukuk dünyasında derin bir üzüntüye yol açan haber, saygın hukukçu Avukat Ahmet Cevdet Kaya'nın vefatı oldu. Pek çok kişinin merak ettiği soru ise, "Avukat Ahmet Cevdet Kaya neden öldü?" Bu sorunun yanıtı ve daha fazlası haberimizde...

Avukat Ahmet Cevdet Kaya Vefat Etti

Resmi Açıklama İstanbul Barosu Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 33565 sicil numaralı avukat Ahmet Cevdet Kaya’nın 15 Haziran 2024 tarihinde hayatını kaybettiğini duyurdu. Baro, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Aziz meslektaşımızın cenazesi, 16 Haziran 2024 Pazar günü Yukarı Baklacı Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yukarı Baklacı Mezarlığı’na defnedilecektir."

Cenaze Töreni

Tarih ve Yer Cenaze töreni, 16 Haziran 2024 Pazar günü Yukarı Baklacı Camii’nde gerçekleştirilecek. İkindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından merhum Avukat Ahmet Cevdet Kaya, Yukarı Baklacı Mezarlığı’na defnedilecektir.

Japonların yıllardır uyguladığı fukutsuji yöntemi nedir, sırt ve boyun ağrılarını tamamen ortadan kaldırmak için nasıl uygulanır? Japonların yıllardır uyguladığı fukutsuji yöntemi nedir, sırt ve boyun ağrılarını tamamen ortadan kaldırmak için nasıl uygulanır?

Hukuk Dünyasında Büyük Kayıp

Başsağlığı Mesajları İstanbul Barosu Başkanlığı, açıklamasında merhum Avukat Ahmet Cevdet Kaya’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm meslektaşlarına başsağlığı diledi. Hukuk camiası, Kaya’nın vefatı nedeniyle derin bir üzüntü içinde

Editör: Zeliha YAKUT