Ekranların fenomene dönüşen yarışma programlarından Yemekteyiz'in fragmanında izleyicileri şaşırtan anlar yaşandı. Yarışmacıların arasındaki tartışmaya tepki gösteren Zuhal Topal, önce kızdı, sonra masayı terk etti.

Yarışmacılar ve Yemek Değerlendirmesi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarından haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacıya konuk oluyor. Yarışmacıların yaptığı yemeklerde her detay inceleniyor ve puan veriliyor. Bu haftanın yarışmacıları Meryem, Yaşariye, Umutcan ve Alican'dı.

Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir?

Zuhal Topal Yemekteyiz'de Neden Çılgına3

Çorba Tartışması

Programda kadın ve erkek yarışmacı arasında "Çorba kesildi mi kesilmedi mi?" tartışması büyüdü. Kadın yarışmacının "Bağırma, kes sesini, sus" sözleri Zuhal Topal'ı şoke etti.

Zuhal Topal'ın Tepkisi

Zuhal Topal, "Birbirimizi dinleyelim, herkes birbirinin lafına giriyor. Üst üste konuşuyorsunuz. Hem siz hem seyirciler rahatsız oluyor." uyarısında bulundu. Günün yarışmacısı ise o esnada Topal'ın sözlerine girince, Topal çok sinirlendi.

Zuhal Topal Yemekteyiz'de Neden Çılgına 2

Zuhal Topal Masayı Terk Ediyor

Topal, "Yahu! Ay vallahi gidiyorum ben ya, bu şekilde ben yapamam ya! Lütfen hiç saygınız yok. Kendinize de bana da seyirciye de saygınız yok." diyerek yerinden kalktı. O sırada yarışmacılar da şok yaşadı.

Zuhal Topal'ın Programı Terk Etmesi

Zuhal Topal, sunduğu yarışmadaki yemek masasını terk etti. Bu olay, programın fragmanında izleyicilerin dikkatini çekti ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Editör: Zeliha YAKUT