Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan’da sürdüren Trabzonspor, ilk hazırlık maçında Szeged’i 2-1 mağlup ederek moral buldu.

Maçın Detayları ve İlk Yarı

Trabzonspor, Macaristan’da kamp yaparken ilk karşılaşmasını Macar ekibi Szeged ile gerçekleştirdi. Bordo-mavililer sahaya Muhammet Taha Tepe, Serkan Asan, Ali Şahin Yılmaz, Stefano Denswil, Borna Barisic, John Lundstram, Kerem Şen, Ozan Tufan, Edin Vişça, Mislav Orsic, Enis Destan 11’i ile çıktı. Mücadelenin ilk golü 17. dakikada Szeged’den geldi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci Yarı ve Trabzonspor’un Golleri

İkinci yarıda Trabzonspor, rakibi üzerinde baskıyı arttırdı. Bordo-mavili ekip, 83. dakikada Umut Bozok’un attığı golle skora eşitliği getirdi. Maçın sonucunu belirleyen golü ise 90+2. dakikada Mahmoud Trezeguet kaydetti ve Trabzonspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi) Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi)

Trabzonspor’un Gelecek Karşılaşması

Trabzonspor, Macaristan’daki kamp çalışmalarına devam ederken ikinci ve son hazırlık maçını 13 Temmuz Cumartesi günü TSİ 18.30’da Sırbistan temsilcisi Zeleznicar Pancevo ile oynayacak. Bu maç, yeni sezon öncesi takımın performansını değerlendirmek için önemli bir fırsat olacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız