Tehlikeli Miras Y1Nt Coverjpg

Tehlikeli Miras" filmi, Fransa, Belçika, İsviçre, İtalya ve Çin gibi farklı ülkelerde çekilmiştir. Özellikle Nerio Winch'in lüks yatıyla çıktığı dünya turu sırasında çekimler gerçekleştirilmiştir. Bu çekimler Yunanistan, İtalya, İspanya, Fas, Çin ve Vietnam gibi ülkelerde yapılmıştır. Film, 2008 yapımı bir Fransız aksiyon gerilim filmidir ve aynı adlı Belçika çizgi romanına dayanmaktadır.

The Burma Conspiracy Largo Winch

Filmin konusu, varlıklı iş adamı Nerio Winch'in şüpheli bir şekilde ölmesi üzerine şirketinin CEO'su olarak atanan Largo Winch'in yaşadığı maceraları anlatır. Largo, şirketini kontrol etmek isteyen güç odaklarının entrikalarıyla mücadele etmek zorunda kalır.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

5259961 Coverr Ls

Filmin oyuncu kadrosunda şu isimler yer almaktadır:

Tomer Sisley (Largo Winch)
Sharon Stone
Kristin Scott Thomas
Ulrich Thomsen
Andy García

18899527


"Tehlikeli Miras" filminin IMDb puanı ise 6.8'dir. Film, aksiyon sahneleri, oyunculuk performansları ve görsel efektleriyle genel olarak olumlu eleştiriler almıştır.

105885

Editör: Ali Çakar