Taşların Ve Kristallerin Mucize Faydaları ,Doğal Taşların Anlamları Kristal Terapiler Taşların Ve Kristallerin Mucize Faydaları ,Doğal Taşların Anlamları Kristal Terapiler

Tayfun Korucan’ın hayatı, biyografisi ve kariyeri merak konusu oldu. İşte, Tayfun Korucan hakkında merak edilen detaylar...

Tayfun Korucan Kimdir?

Kişisel bakım perakendesinin öncü markalarından Gratis’in yeni CEO’su Tayfun Korucan oldu. Perakende sektöründe 30 yıla yaklaşan kariyeri boyunca birçok üst düzey yöneticilik görevini başarıyla yürüten Korucan, Gratis’te 3 yılı aşkın süre boyunca Özel Markalar ve PL Direktörü, 2 yılı aşkın süre boyunca da Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

Kariyerine Başlangıç

Tayfun Korucan, profesyonel iş hayatına 1995 yılında Profilo Telra’da Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı olarak başladı. Kariyer yolculuğu boyunca Teknosa’da Kategori Müdürü, Sony’de Pazarlama Müdürü, Darty’de Kategori Direktörü, Panasonic’te Satış Direktörü ve Aztek Teknoloji’de Genel Müdür olarak çeşitli üst düzey pozisyonlarda görev aldı.

Gratis’teki Görevleri

2016 yılından bu yana Gratis bünyesinde kariyerine devam eden Tayfun Korucan, önce Özel Markalar ve PL Direktörlüğü görevini yürüttü. Ardından, Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etti. Ekim 2022 tarihi itibari ile Gratis’in yeni CEO’su olarak atandı.

Sonuç

Editör: Zeliha YAKUT