Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nda önemli bir değişiklik yaşandı. İtalyan Başantrenör Stefano Lavarini ile yolların ayrıldığı resmi olarak duyuruldu.

Ayrılığa İlişkin Kulüp Açıklaması

Sarı-lacivertli kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 2023-24 sezonunda Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın Başantrenörlüğü görevini üstlenen Stefano Lavarini ile yolların ayrıldığı belirtildi. Ayrıca, takımın bu sezon elde ettiği AXA Sigorta Kupa Voley ve Sultanlar Ligi şampiyonluklarında Lavarini'nin büyük emeği olduğuna vurgu yapıldı.

Kulüp açıklamasında, Stefano Lavarini'ye bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür edilirken, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileyerek ayrılığın dostane bir şekilde gerçekleştiği belirtildi.

Stefano Lavarini'nin bundan sonra hangi takımda görev alacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Ancak deneyimli başantrenörün uluslararası alanda önemli başarıları bulunması, gelecekte de adından sıkça söz ettireceği beklentilerini güçlendiriyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız