Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda ilk mücadelesini İsviçre'nin St. Gallen takımına karşı verecek. Karşılaşma, 22 Ağustos 2024 Perşembe günü oynanacak. Maç, Türkiye saatiyle 22:00'de başlayacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

St. Gallen ile Trabzonspor arasındaki bu önemli mücadele, A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı bu kanaldan takip edebilecek.

Mücadelede Hangi Hakemler Görev Alacak?

Maçın hakem kadrosu şu şekilde belirlenmiştir: Portekizli hakem Miguel Nogueira düdük çalacak. Yardımcılık görevini Pedro Martins ve Paulo Bras üstlenecek. Dördüncü hakem olarak Bruno Miguel Carmo Vieira, VAR hakemi olarak Andre Narciso, AVAR olarak ise Fabio Oliveira Melo görev yapacak.

Trabzonspor’un Avrupa Kupalarındaki Performansı

Trabzonspor, Avrupa kupalarında 154. kez sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Şu ana kadar oynadığı 153 maçta 56 galibiyet, 37 beraberlik ve 60 mağlubiyet yaşadı. Bu karşılaşmalarda 193 gol atan bordo-mavililer, kalesinde ise 208 gol gördü.

Trabzonspor’un Konferans Ligi’ndeki Durumu

Trabzonspor, Konferans Ligi'nde 7. maçına çıkacak. Bugüne dek oynadığı 6 maçta sadece bir galibiyet elde edebilen bordo-mavililer, iki maçta berabere kaldı ve üç karşılaşmada mağlup oldu. Bu maçlarda toplamda 6 gol atarken, kalesinde 11 gol gördü.

Milan - Liverpool maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Milan - Liverpool maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Milan - Liverpool maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Milan - Liverpool maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

St. Gallen Takımının Durumu ve Trabzonspor’un Kadrosu

St. Gallen, ligde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 9 kez sarsan İsviçre temsilcisi, kalesinde ise 4 gol gördü. St. Gallen takımında Geubbets, Chadrac Akolo, Ali Zigi ve Albert Valici gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Trabzonspor'un UEFA'ya bildirdiği kadroda ise Uğurcan Çakır, Borna Barišić, Stefan Savić, Batista Mendy, Stefano Denswil, John Lundstram, Edin Višća, Enis Bardhi, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Trézéguet ve Denis Drăguş gibi isimler bulunuyor. Kadroda yer almayan isimler arasında Tonio Teklic, Rayyan Baniya, Umut Bozok ve Taxiarchis Fountas yer alıyor.

Editör: Havva Andırır