Öğrenciler, ÖSYM tarafından düzenlenen 2024 Dikey Geçiş Sınavı'nın (DGS) sonuçlarını heyecanla bekliyor. Sınav, 30 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilmişti ve sonrasında adaylar sınav soruları ile cevap anahtarına erişebilmişti. Şimdi ise gözler, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda.

DGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM sınav takvimine göre, DGS'nin sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belirlenmedi. Resmi açıklama yapılana kadar sonuçların ne zaman erişime açılacağı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Adaylar, sonuçların açıklanması için ÖSYM'nin resmi kanallarını ve web sitesini takip etmeye devam etmelidir.

DGS Sonuçları Nasıl Öğrenilecek?

DGS sınav sonuçları, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile erişilebilir olacak. Adaylar, sonuçların açıklanmasıyla birlikte ÖSYM'nin web sitesinden sorgulama yapabilecekler.

Ortaöğretim KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 2024 KPSS Sonuçları İçin ÖSYM Takviminde belirtilen Tarih ve Sorgulama Bilgileri Ortaöğretim KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 2024 KPSS Sonuçları İçin ÖSYM Takviminde belirtilen Tarih ve Sorgulama Bilgileri

ÖSYM'den Beklenen Açıklama

ÖSYM, sınav sonuçlarının açıklanma süreci hakkında detaylı bilgi vermek üzere adaylarla paylaşım yapacak. Adaylar, sonuçların açıklanmasıyla birlikte başarılarını değerlendirebilecek ve tercih süreçlerine geçiş yapabilecekler.

Editör: Havva Andırır