Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Atakaş Hatayspor, Sipay Bodrum FK'yı Mersin Stadı'nda ağırlayacak. Maç, 20 Eylül 2024 tarihinde saat 20:00'de başlayacak. Bu karşılaşma, her iki takım için de sezonun ilk galibiyetini elde etme fırsatı sunacak.

Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Hatayspor ile Bodrum FK arasındaki bu önemli mücadele, futbolseverler tarafından beIN Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Maç, iki takımın da galibiyet arayışında olduğu bir dönemde gerçekleşecek.

Hatayspor’un Durumu Nedir?

Henüz galibiyetle tanışamayan Atakaş Hatayspor, 5 maçta yalnızca 2 puan toplayarak ligdeki son sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Corendon Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan ekip, bu sonuçla biraz moral bulmuş durumda. Yeni teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki Hatayspor'un, Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar ile hücum hattında etkili olması bekleniyor. Aboubakar'ın bu maçta ilk 11'de başlaması, takımın gol umutlarını artırabilir.

Hatayspor, Sipay Bodrum Fk

Bodrum FK’nın Hedefleri Neler?

Sipay Bodrum FK, sezonu 1 galibiyet ve 4 mağlubiyetle açmış durumda. Ligin alt sıralarından kurtulmak amacıyla Hatayspor karşısında kesinlikle galip gelmeyi hedefleyen Bodrum FK, teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde moral bulmak için bu maçı kritik bir fırsat olarak görüyor.

İstatistikler ve Önceki Karşılaşmalar

Hatayspor, Bodrum FK ile daha önce oynadığı iki maçı da kazanmayı başardı. Ancak bu sezon, Süper Lig'de en fazla duran top golü yiyen takım olarak dikkat çekiyor. Hatayspor'un kalesinde gördüğü gollerin %67'si duran toplardan geldi. Öte yandan Bodrum FK, ligin ilk beş maçında dört mağlubiyet alarak zorlu bir dönem geçiriyor.

Al Ettifaq - Al Nassr maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Al Ettifaq - Al Nassr maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Al Ettifaq - Al Nassr maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Al Ettifaq - Al Nassr maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Hatayspor, Sipay Bodrum Fk1

Hakem ve Muhtemel 11'ler

Karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. İşte muhtemel kadrolar:

Atakaş Hatayspor:

Kaleci: Erce
Defans: Kamil Ahmet, Kilama, Calvo, Cemali
Orta Saha: Massanga
İleri Uç: Strandberg, Görkem, Diack, Fernandes
Forvet: Aboubakar

Sipay Bodrum FK:

Kaleci: Sousa
Defans: Üzeyir, Arlind, Ali, Cenk
Orta Saha: Musah, Ahmet Aslan
İleri Uç: Brazao, Gökdeniz, Dimitrov
Forvet: Puşcaş

Editör: Havva Andırır