MasterChef programının sevilen jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, sempatik tavırları ve yemek konusundaki yeteneğiyle büyük beğeni topluyor. Ancak Sivrioğlu’nun sadece yemek tutkusuyla değil, özel hayatıyla da sıkça gündeme geldiği biliniyor. 18 yıllık evliliği ihanetle son bulan ünlü şefin çocukları da merak konusu oldu.

18 Yıllık Evlilik ve İhanet

Somer Sivrioğlu, uzun yıllar boyunca mutlu bir evlilik sürdürdü. Ancak bu evlilik, ihanet iddialarıyla sona erdi. 18 yıllık evlilik boyunca iki çocuk sahibi olan Sivrioğlu’nun ayrılığı, magazin dünyasında geniş yankı buldu.

Somer Sivrioğlu’nun Çocukları

Somer Sivrioğlu’nun bu evliliğinden iki çocuğu bulunuyor: Deniz ve Derin. Sivrioğlu’nun çocukları, özellikle sosyal medyada sıkça gündeme geliyor. Çocuklarıyla geçirdiği anları zaman zaman paylaşan ünlü şef, ailesine olan düşkünlüğüyle de biliniyor.

Somer Sivrioğlu Hayatı (4)

Deniz Sivrioğlu

Somer Sivrioğlu’nun oğlu Deniz Sivrioğlu, oyunculukla ilgileniyor. Tiyatro sahnelerinde yer alan Deniz, yeteneğiyle dikkat çekiyor. Babası gibi sanatın bir dalında kendini ifade eden Deniz, tiyatro dünyasında adından söz ettirmeye başladı.

MasterChef ve Jüri Üyeleri

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile birlikte MasterChef programında jüri üyeliği yapıyor. Yarışmacıların ana kadroya geçmek için kıyasıya mücadele ettiği program, izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Programda hem yarışmacıların performansları hem de jüri üyelerinin özel hayatları sıkça merak ediliyor.

Somer Sivrioğlu Hayatı (5)

Somer Sivrioğlu’nun Magazin Dünyasındaki Yeri

Somer Sivrioğlu, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin manşetlerinde yer almaya devam ediyor. Aşk hayatı ve aile ilişkileriyle gündeme gelen ünlü şef, 18 yıllık evliliğinin sona ermesiyle de konuşulmuştu. Çocuklarına olan düşkünlüğü ve onlarla geçirdiği vakitler, takipçileri tarafından yakından izleniyor.

Aile Hayatının Önemini Vurguluyor

Somer Sivrioğlu, programda gösterdiği sempatik tavırları ve profesyonelliğinin yanı sıra, aile hayatına da büyük önem veriyor. Çocuklarıyla olan ilişkisini sosyal medyada sıkça paylaşan Sivrioğlu, aile bağlarının güçlü olduğunu her fırsatta vurguluyor. Bu paylaşımlar, takipçileri tarafından beğeniyle karşılanıyor ve ünlü şefin aile yaşamına olan ilgiyi artırıyor.

Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

Deniz Sivrioğlu'nun Oyunculuk Kariyeri

Deniz Sivrioğlu’nun oyunculuk kariyeri de merak konusu. Tiyatro ile ilgilenen Deniz, sahne performanslarıyla dikkat çekiyor. Babası gibi sanata olan ilgisiyle bilinen Deniz, tiyatro dünyasında adını duyurmaya başladı. Sahne performansları ve oyunculuk yeteneği, izleyiciler tarafından beğeniyle takip ediliyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programının sempatik jüri üyesi Somer Sivrioğlu, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 18 yıllık evliliği ihanet iddialarıyla sona eren Somer Sivrioğlu’nun hayatı ve çocukları merak ediliyor. İşte, Somer Sivrioğlu ve eski eşi Aslı Sivrioğlu hakkında merak edilenler...

Somer Sivrioğlu Hayatı (6)

Somer Sivrioğlu Kimdir?

Somer Sivrioğlu, 1971 yılında İstanbul’da doğdu. 1996 yılına kadar Türkiye’de yaşadıktan sonra, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu. 24 yaşındayken, 1995 yılında yüksek lisans yapmak ve akademik kariyerine devam etmek için Avustralya’ya gitti. Avustralya’da yüksek lisansını yaparken şeflik kariyerine ilk adımını attı. Öncelikle çeşitli restoranlarda yöneticilik yaptı, ardından menüsünde Türk lezzetlerinin yer aldığı kendi restoranını Sidney’de açtı.

Somer Sivrioğlu, MasterChef Avustralya programında misafir jüri üyesi olarak da yer aldı. 2015 yılında, David Dale ile birlikte yazdığı “Anadolu: Türk Mutfağında Bir Macera” adlı kitabı yayınlandı. 2018 yılından beri TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye adlı yemek yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır.

18 Yıllık Evlilik ve Boşanma

Somer Sivrioğlu, 2000 yılında Aslı Sivrioğlu ile evlendi. Bu evlilikten Derin ve Deniz adında iki çocukları dünyaya geldi. Ancak, çiftin evliliği ihanet iddialarıyla sarsıldı. Somer Sivrioğlu’nun, İstanbul’da editör sevgilisi Pınar Kızılkaya ile ilişki yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu olayların ardından Aslı Sivrioğlu, boşanma kararı aldı ve çift tek celsede boşandı.

Somer Sivrioğlu Hayatı (7)

Aslı Sivrioğlu Kimdir?

Aslı Sivrioğlu, 1973 yılında doğdu ve Türkiye’de eğitim aldı. Evliliğinden önceki soyadı Aslı Sencer olan Aslı Sivrioğlu, Somer Sivrioğlu ile Avustralya’da tanıştı. 2000 yılında Somer Sivrioğlu ile evlendi ve çiftin Derin ve Deniz adında iki çocuğu oldu. Aslı Sivrioğlu, Avustralya’da restoran işletmeciliği yapmaktadır.

Somer Sivrioğlu’nun Türkiye’ye dönüp MasterChef Türkiye’de jüri üyesi olmasıyla birlikte, Aslı Sivrioğlu’nun ismi medyada daha sık yer almaya başladı. Somer Sivrioğlu’nun editör sevgilisi Pınar Kızılkaya ile olan görüntüleri basına yansıyınca, çiftin 18 yıllık evliliği sona erdi.

Somer Sivrioğlu’nun Yeni Sevgilisi

Boşanmanın ardından, Somer Sivrioğlu’nun özel hayatı tekrar merak konusu oldu. Ünlü şefin yeni sevgilisi hakkında detaylı bilgi bulunmamakla birlikte, özel hayatıyla ilgili dedikodular magazin basınında sıkça yer alıyor.

Çocuklarıyla İlişkisi

Somer Sivrioğlu’nun Derin ve Deniz adında bir kız ve bir erkek çocuğu bulunmaktadır. Çocuklarıyla ilişkisini güçlü tutmaya özen gösteren ünlü şef, sosyal medyada zaman zaman çocuklarıyla ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Deniz Sivrioğlu, oyunculukla ilgilenmekte ve tiyatro sahnelerinde performans sergilemektedir.

Somer Sivrioğlu Hayatı (3)

Kariyerindeki Başarılar

Somer Sivrioğlu, şeflik kariyerine Avustralya’da adım atarak büyük başarılar elde etti. Kendi restoranını açarak Türk mutfağını Avustralya’da tanıttı. MasterChef Türkiye’deki jüri üyeliği ile de geniş bir hayran kitlesi kazandı. 2015 yılında yayınladığı kitabı, Türk mutfağının tanıtımına büyük katkı sağladı.

Ünlü şef, MasterChef Türkiye’deki jüri üyeliğine devam ediyor ve kariyerine Türkiye’de başarıyla devam etmeyi planlıyor. Avustralya’daki restoran işletmeciliğine de devam eden Sivrioğlu, Türk mutfağını dünyaya tanıtma misyonunu sürdürüyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasının sevilen jüri üyesi Somer Sivrioğlu, geleneksel Türk yemeklerini yorumlayarak Avustralya'da açtığı restoranlarda büyük başarı elde etti. Kendi özgün tarzı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Somer Sivrioğlu'nun özel hayatı da merak konusu oldu. Peki, Somer Sivrioğlu'nun eski eşi kimdir, çocukları var mı, boşandılar mı? İşte tüm detaylar...

Somer Sivrioğlu’nun Evliliği ve Boşanması

Somer Sivrioğlu, 2001 yılında Aslı Sencer ile evlendi. Çift, Avustralya'da iki restoran açarak Türk mutfağını tanıtma misyonunu başarıyla sürdürdü. Ancak, Somer Sivrioğlu'nun MasterChef Türkiye yarışması için geldiği Türkiye'de, programın editörlerinden biriyle yasak ilişki yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu olayların ardından Somer ve Aslı Sivrioğlu, 2021 yılında 18 yıllık evliliklerini sonlandırdı.

Somer Sivrioğlu’nun Çocukları

Somer Sivrioğlu ve Aslı Sivrioğlu’nun iki çocuğu bulunmaktadır. Çiftin Derin ve Deniz adında bir kız ve bir erkek çocukları vardır. Somer Sivrioğlu, çocuklarıyla olan ilişkisini güçlü tutmaya özen göstermekte ve zaman zaman sosyal medyada onlarla ilgili paylaşımlarda bulunmaktadır.

Somer Sivrioğlu Hayatı (2)

Somer Sivrioğlu ve Ayşe Özyılmazel Aşkı

MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun, Ayşe Özyılmazel ile aşk yaşadığı bir süredir konuşuluyordu. Özyılmazel, Instagram hesabında yaptığı paylaşımla bu iddiaları doğruladı.

Ayşe Özyılmazel, sosyal medyada Somer Sivrioğlu'nun bir fotoğrafını paylaşarak, "İyi ki doğdun canım sevgilim..." ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, çiftin ilişkisini doğrulamış oldu ve takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı.

Editör: Zeliha YAKUT