Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, yoğun set programından çıkar çıkmaz sevgilisi Mert Demir’in konserine yetişti. Sarıkaya, sevdiği şarkılar eşliğinde keyifli anlar yaşarken, basın mensuplarına da kısa bir açıklama yaptı. “Konseri yakalayayım, en sevdiğim şarkı çalıyor...” diyen güzel oyuncu, sevgilisine olan desteğini bir kez daha gösterdi.

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında Neler Söyledi? Nafaka Davası ve Hırsızlık İddialarıyla İlgili Tüm Ayrıntılar! Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında Neler Söyledi? Nafaka Davası ve Hırsızlık İddialarıyla İlgili Tüm Ayrıntılar!

Setten Konsere Koştu

Serenay Sarıkaya, setteki yoğun çalışmasının ardından soluğu Mert Demir’in sahne aldığı mekânda aldı. Setten direkt olarak konsere gelen Sarıkaya, sevgilisinin performansını izlemek için sabırsızlanıyordu.

Mert Demir Kon

Sevdiği Şarkılar Eşliğinde Eğlendi

Sarıkaya, Mert Demir’in sahnede olduğu anlarda sevdiği şarkılarla eğlendi. Sahne önünde keyifli vakit geçiren ünlü oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken “Mert’in konserlerini kaçırmak istemem, her zaman destekçisiyim. En sevdiğim şarkı çalıyor, çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Duygusal Anlar

Konser sırasında Mert Demir’in sahneden Serenay Sarıkaya’ya bakarak söylediği şarkılar, duygusal anlara sahne oldu. Çiftin bu samimi ve içten anları, konseri izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Serenay Sarıkaya’dan Mert Demir’e Tam Destek

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, sanat dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri olmaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya’nın sevgilisine gösterdiği bu destek ve sevgi dolu anlar, çiftin ilişkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Zeliha YAKUT