MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 ELEME ADAYLARI || MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 ELEME ADAYLARI || MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

Başarılı oyunculuğuyla tanınan ve birçok projede yer alan Şebnem Dönmez, yaz sezonunu açan isimlerden biri oldu. İzmir'de tatil yapan ünlü oyuncu, mayolu pozlarını sosyal medya hesabından paylaşarak büyük beğeni topladı. İşte detaylar...

Tatil Sezonunu İzmir'de Açtı

Şebnem Dönmez, yer aldığı "Küçük Sırlar", "Yalan Dünya", "Kuzey Güney", "Medcezir", "Avlu", "Son Yaz", "Zemheri" ve "Yasak Elma" gibi başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren bir oyuncu. 50 yaşındaki Dönmez, tatil sezonunu İzmir'de açtı ve sosyal medya hesabından paylaştığı mayolu pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Şebnem Dönmez'den Mayolu Pozlar 1

Fit Vücuduyla Beğeni Topladı

Dönmez, çiçekli mayosuyla verdiği pozları Instagram hesabından paylaşarak takipçilerinden binlerce beğeni ve övgü dolu yorum aldı. Fit vücudu ve güzelliğiyle göz kamaştıran oyuncu, sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. Hayranları, Dönmez'in fiziğine ve enerjisine hayran kaldıklarını dile getirdi.

Şebnem Dönmez'den Mayolu Pozlar 3

"El Ele Çıkmadık" Açıklaması

Geçtiğimiz aylarda oyuncu arkadaşı Tuğrul Tülek ile Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıyan Şebnem Dönmez, aşk dedikodularına maruz kalmıştı. Mekandan el ele çıkan ikili, gazetecilere "Biz kol kola çıktık, ne el elesi? Bir doğum gününe gideceğiz. Birlikte kol kola çıktık biz, el ele çıkmadık" şeklinde açıklamada bulunarak yanlış anlaşılmaları düzeltmişti.

Şebnem Dönmez'den Mayolu Pozlar 2

Annesinin Kaybının Üzüntüsünü Yaşıyor

Geçtiğimiz yıl annesi Saadet Dönmez'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Şebnem Dönmez, bu acı kaybın ardından kendini toparlamaya çalışıyor. Annesinin kaybı, ünlü oyuncunun hayatında derin bir iz bırakmıştı.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Şimdilerde İzmir'de tatil yapan Şebnem Dönmez, tatil pozlarını peş peşe sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Takipçileri, ünlü oyuncunun fotoğraflarına büyük ilgi gösterirken, Dönmez'in paylaşımlarına övgü dolu yorumlar yapıyor.

Editör: Zeliha YAKUT