Miss Turkey 2024 Şampiyonu İdil Bilgen Bingöl'de Görev Yapacak mı? Kraliçe Tacıyla Doktorluğa İlk Adımını Atacak mı? Miss Turkey 2024 Şampiyonu İdil Bilgen Bingöl'de Görev Yapacak mı? Kraliçe Tacıyla Doktorluğa İlk Adımını Atacak mı?

TRT 1'in final yapan dizisi "Yürek Çıkmazı"nda 'Feride' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Senaryo okuduğunu söyleyen Aksüyek, Murat Ceylan ile hakkında çıkan aşk dedikodularına açıklık getirdi. İşte detaylar…

Murat Ceylan Sevgi̇li̇si̇ 1

Survivor All Star Finali İçin Geri Sayım: Murat Ceylan'ın Paylaşımı Merak Uyandırdı Survivor All Star Finali İçin Geri Sayım: Murat Ceylan'ın Paylaşımı Merak Uyandırdı

"Biz Sadece Arkadaşız"

Geçtiğimiz sene Survivor sunucusu Murat Ceylan ile Cihangir'de bir mekanda objektiflere takılan Dilara Aksüyek, aşk dedikodularına maruz kalmıştı. Kameraları görünce panikleyen ikili, "Sevgili değiliz" diyerek yanlış anlaşılmaları önlemeye çalışmıştı. Aksüyek, o an için şu açıklamayı yapmıştı:

"Arkadaşlar yanlış bir anlaşılma var. Biz çok iyi iki arkadaşız, sevgili değiliz. Lütfen yanlış bir anlaşılma olmasın, yanlış da yazılmasın rica ediyoruz. Güzel güzel sohbet ediyorduk, beni de çok güldürüyordu; ta ki siz gelene kadar... Biz sadece arkadaşız."

Murat Ceylan da durumu şu sözlerle özetlemişti:

"Arkadaşlar güzel güzel sohbet ediyorduk siz gelene kadar, güzel şeyler yazın."

"Yalnızlığım ve Ben"

Bebek'te senaryo okurken objektiflere yansıyan Aksüyek, "Heyecanlandığım bir şey olursa eylülde ekranda olmak istiyorum" dedi. Aşk hayatıyla ilgili sorulara ise, "Yalnızlığım ve ben. Murat Ceylan'la aşk haberleri çıktı. Yakın arkadaşım. 'Aşk diye' yazılan fotoğrafı buzdolabımın üzerine koydum" şeklinde yanıt verdi.

Murat Ceylan Sevgi̇li̇si̇ 2

"Özel Formülüm Yok"

Fit haliyle dikkat çeken Dilara Aksüyek, sağlıklı yaşam sırlarını da paylaştı: "

Özel formülüm yok. Disiplinli spor yapıyorum. Tatilde arkadaşlarımla Alaçatı yapacağım. Babamların yanına İzmir'e gideceğim. Belki yurt dışı da olabilir."

Aksüyek'in Yeni Sevgilisi Futbolcu Çıktı

Dilara Aksüyek'in özel hayatında yeni bir sayfa açtığı ve futbolcu bir sevgilisi olduğu haberi de gündeme geldi. Aksüyek'in yeni sevgilisiyle aralarındaki yaş farkı dikkat çekti. Bu konuyla ilgili detaylar ise henüz açıklanmadı.

Editör: Zeliha YAKUT