Osmaniye’de görev yapan gazeteci İsmail Karadağ’ın annesi, merhum Ali Rıza Karadağ’ın eşi Süheyla Karadağ (83), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Merhume Karadağ’ın cenazesi, öğle namazına müteakip Osmaniye Asri Mezarlığında bulunan aile kabristanında dualarla toprağa verildi.

Images-62

Geçtiğimiz gece saatlerinde tedavi gördüğü Osmaniye Devlet Hastanesi'nde hayata gözlerini yuman Süheyla Karadağ’ın cenazesi, sabah saatlerinde hastane morgundan alındı. Alibeyli Mahallesi’ndeki evine getirilen cenaze, burada alınan helalliğin ardından Asri Mezarlık Camii’ne götürüldü. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, aile kabristanında toprağa verildi.

Emulll

Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde Çıkan Yangında 76Yaşındaki Melek Kara Hayatını Kaybetti Yangının Nedeni Araştırılıyor Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde Çıkan Yangında 76Yaşındaki Melek Kara Hayatını Kaybetti Yangının Nedeni Araştırılıyor

Cenaze törenine, Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Sait Başkurt, MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Ahmet Salgut, Belediye Meclis Üyesi Adem Küpeli, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, Meclis Başkanı Yılmaz Ata, Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Murtaza Özer, Organize Sanayi Bölge Müdürü Musa Gönül, Osmaniye Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Hakan Eskioğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ulusal ve yerel basın mensupları ile ailenin çok sayıda yakını katıldı.

448671102 1393108318525553 32203

Süheyla Karadağ’ın vefatı, başta ailesi olmak üzere Osmaniye halkını derinden üzdü. Gazeteci İsmail Karadağ ,Tamer Karadağ  ve ailesi, taziye ziyaretleri sırasında dost ve akrabalarının destekleriyle acılarını paylaştı. Cenaze töreninde dualar edilerek merhume Karadağ, son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Süheyla Karadağ’ın, Osmaniye’de tanınan ve sevilen bir aileden gelmesi, vefatının ardından geniş bir kitle tarafından anılmasına vesile oldu. Osmaniye’nin yerel basın camiasında önemli bir yere sahip olan İsmail Karadağ, annesinin vefatıyla ilgili yaptığı açıklamada, acılarını paylaşan ve kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Cenaze töreninin ardından Osmaniye Asri Mezarlığında aile kabristanına defnedilen Süheyla Karadağ, geride kalanların duaları ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. Bu üzücü olay, Osmaniye’nin yerel basın camiasında da derin bir üzüntüye yol açtı. Gazeteci İsmail Karadağ’ın annesi Süheyla Karadağ’ın vefatı, Osmaniye’de uzun süre unutulmayacak bir kayıp olarak anılacak.

Darica Belediye Baskani Biyik In

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde başlayan süreç, merhume Karadağ’ın evinde helallik alınması ve Asri Mezarlık’ta kılınan cenaze namazıyla son buldu. Törene katılanlar, Süheyla Karadağ’ın ailesine sabır ve başsağlığı diledi. Bu anlamlı ve duygusal anlar, Osmaniye halkının birlik ve dayanışma duygularını bir kez daha gözler önüne serdi.

Gazeteci İsmail Karadağ’ın annesi Süheyla Karadağ, yaşamı boyunca gösterdiği sevgi ve hoşgörüyle tanınan bir isimdi. Onun ardından, ailesi ve sevenleri tarafından hatırlanacak ve dualarla anılacak. Süheyla Karadağ’ın vefatı, Osmaniye’de derin bir üzüntü yaratmış olup, gazeteci İsmail Karadağ ve ailesine sabırlar dileriz.

Editör: Ali Çakar