Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde Çıkan Yangında 76Yaşındaki Melek Kara Hayatını Kaybetti Yangının Nedeni Araştırılıyor Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde Çıkan Yangında 76Yaşındaki Melek Kara Hayatını Kaybetti Yangının Nedeni Araştırılıyor

Osmaniye AK Parti İl Kadın Kolları, Sn. Sultan Okur’un başkanlığında yeni bir döneme merhaba dedi. İl Kadın Kolları yönetimi, geniş katılımlı bir törenle devir teslimi gerçekleştirdi. Törende konuşan yeni Başkan Sultan Okur, kadın kollarının önemine değinerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yeni Başkan Sultan Okur

Sn. Sultan Okur, Osmaniye’de uzun yıllardır aktif olarak siyaset yapmış ve birçok projeye imza atmış bir isim olarak biliniyor. Başkanlık görevini devralmasının ardından yaptığı konuşmada, kadınların siyasetteki rolünü artırmak için çalışacağını belirtti.

G R Ab L2 D Xw A Azyxk

Katılımcılar ve Destek

Törene, AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri, yerel yöneticiler ve çok sayıda partili katıldı. Katılımcılar, yeni başkana başarılar dileyerek, kadın kollarının çalışmalarında her zaman destek olacaklarını ifade ettiler.

HABER: KINIK GAZETESİ

Editör: Zeliha YAKUT