2024-2025 sezonunun transfer dönemi, futbolseverler ve takımlar için büyük önem taşıyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen takvime göre, Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu için transfer dönemi 24 Haziran 2024 tarihinde başlamıştı. Transfer sezonunun son tarihi ise 13 Eylül 2024 olarak belirlendi. Bu tarihten sonra takımlar yeni transfer gerçekleştiremeyecek ve kadro değişiklikleri sadece bonservissiz oyuncularla mümkün olacak.

Milan - Liverpool maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Milan - Liverpool maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Milan - Liverpool maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Milan - Liverpool maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Avrupa ve Diğer Liglerde Transfer Sezonu Kapanış Tarihleri Ne Zaman?

Avrupa'nın beş büyük ligi olan Premier Lig, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 ve Serie A'da transfer dönemi 30 Ağustos 2024 tarihinde sona erdi. Diğer liglerde de transfer sezonu tarihlerine göre kapanışlar gerçekleşti. Katar ve İsviçre'de transfer dönemi 9 Eylül 2024'te, Yunanistan'da ise 11 Eylül 2024'te tamamlandı. Rusya'da transfer dönemi 12 Eylül 2024 tarihinde kapandı. Türkiye'deki transfer dönemi ise 13 Eylül 2024'te sona erecek.

Türk Takımlarının 2024-2025 Sezonunda Gerçekleştirdiği Transferler

Bu sezon Türk futbolunda önemli transferler gerçekleştirildi. Fenerbahçe, kadrosuna Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Allan Saint-Maximin, Sofyan Amrabat, Cenk Tosun ve Filip Kostić'i kattı. Galatasaray, Gabriel Sara, Elias Jelert, İsmail Jacobs, Michy Batshuayi ve Victor Osimhen gibi isimlerle güçlendi. Beşiktaş ise Ciro Immobile, Felix Uduokhai, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Cher Ndour ve Joao Mario'yu transfer ederek kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi.

Editör: Havva Andırır