Bundesliga’da 3. hafta mücadelesi, Holstein Kiel ile Bayern Münih arasında gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü oynanacak ve saat 19:30’da başlayacak. Holstein Stadyumu’nda yapılacak mücadele, Bundesliga heyecanını doruk noktasına taşıyacak.

Holstein Kiel - Bayern Münih maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Holstein Kiel ile Bayern Münih arasındaki karşılaşma, Tivibu Spor 1 ve beIN Sports Tod TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçı bu kanallardan izleyerek, karşılaşmanın detaylarını anında takip edebilirsiniz.

Bayern Münih’in Performansı Nasıldı?

Bayern Münih, 2024-2025 Bundesliga sezonuna iddialı bir başlangıç yaptı. Geride kalan iki haftada 6 puan toplayan Alman devi, yeni sezon hedeflerine ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sezon öncesi transfer döneminde Michael Olise, Pathinha, Hiroki İto, Zaragoza ve Eric Dier gibi isimleri kadrosuna katan Bayern Münih, performansıyla dikkat çekiyor. Son olarak Freiburg’u 2-0 mağlup eden ekipte Harry Kane, Serge Gnabry ve Jamal Musiala gibi oyuncular, takımın en önemli hücum güçleri olarak öne çıkıyor. Ayrıca, Galatasaray’dan transfer edilen Sacha Boey de 1 asistle takıma katkıda bulunmuş durumda.

Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Holstein Kiel’in Durumu Ne?

Bundesliga’nın mütevazı ekiplerinden Holstein Kiel, sezona Marcel Rapp yönetiminde başladı. Henüz Bundesliga’da puanla tanışamayan Holstein Kiel, Bayern Münih karşısında puan veya puanlar hedefliyor. Ev sahibi ekip, Bayern Münih karşısında sürpriz yapmayı umuyor.
 

Editör: Havva Andırır