Atalanta-Arsenal maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atalanta-Arsenal maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atalanta-Arsenal maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atalanta-Arsenal maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

PSG - Brest Karşılaşması Ne Zaman Saat Kaçta?

Fransa Ligue 1’in lideri Paris Saint-Germain, bu hafta sonu Brest ile karşılaşacak. Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan PSG, topladığı 9 puanla ligde ilk sıradadır. İlk üç maçında Le Havre, Montpellier ve Lille’i mağlup ederek dikkat çeken bir performans sergileyen Paris Saint-Germain, rakip fileleri 12 kez sarsarken kalesinde yalnızca 2 gol gördü. Brest ise sezonun başında beklentilerin altında kalmış durumda. İlk üç haftada bir galibiyet ve iki mağlubiyet yaşayan Brest, Paris ekibine karşı zorlu bir sınav verecek.

PSG - Brest Karşılaşması Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Paris Saint-Germain, Brest karşısında galip gelerek puan kaybı yaşamak istemiyor. Bu önemli karşılaşma, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü oynanacak. Maç, saat 22:00’de başlayacak ve beIN Sports 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

PSG’nin Son Durumu ve Performansı

Paris Saint-Germain, geride kalan üç maçında tam anlamıyla üstün bir performans sergileyerek rakiplerini mağlup etmeyi başardı. İlk hafta Le Havre’yi 4-1, ikinci hafta Montpellier’i 6-0 mağlup eden PSG, son olarak Lille’i 3-1 yenerek serisini sürdürdü. Mbappe’nin ayrılığının ardından hücum hattında beklentilerin üzerinde bir performans sergileyen PSG’de, Bradley Barcola 4 gol ve Joao Neves 4 asist ile öne çıkıyor.

Brest’in Sezon Başlangıcı ve PSG Karşısındaki Şansı

Brest, sezona beklenenden düşük bir performansla başlamış ve şu ana kadar oynadığı maçlarda yalnızca bir galibiyet elde edebilmiştir. PSG karşısında alacakları sonuç, Brest’in sezonu nasıl geçireceği açısından büyük önem taşıyor.

Bu önemli Ligue 1 karşılaşması, futbolseverler için büyük bir heyecan yaratacak. PSG’nin şampiyonluk hedefi doğrultusunda alacağı sonuç, ligin geri kalanı açısından da belirleyici olabilir.


 

Editör: Murat Serdar Yıldız