MasterChef Türkiye 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu, 13 Eylül Cuma akşamı gerçekleşti. Yarışmacılar bu kez Meksika sokak lezzetlerini hazırlamak için kıyasıya bir mücadeleye girdi. Kırmızı ve mavi takım, haftanın son takım oyununda karşı karşıya geldi. Mavi takım, önceki iki dokunulmazlık oyununu kazandığı için moralliydi ve son dokunulmazlık oyununu da kazanarak haftayı 3-0 tamamlamayı hedefledi.

EGM Polis Akademisi duyurdu! PMYO polis mülakat sınavı tarihleri ne zaman ve hangi tarihte? 2024 PMYO polislik sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? EGM Polis Akademisi duyurdu! PMYO polis mülakat sınavı tarihleri ne zaman ve hangi tarihte? 2024 PMYO polislik sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?

Son oyunda, her iki takımdan dörder yarışmacı ikili gruplar halinde yarıştı. Yarışma sonunda, verilen beş yemekten üçünü başarılı bir şekilde hazırlayan mavi takım, üçüncü dokunulmazlık oyununu da kazandı. Böylece haftayı 3-0'lık bir galibiyetle tamamlayarak kırmızı takıma karşı mutlak bir üstünlük sağladı. Günün yemeğinde de 5-0'lık net bir skor elde eden mavi takım, haftanın tüm oyunlarını kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

MasterChef Türkiye 2024 Eleme Adayları Kim Oldu?

MasterChef'te dokunulmazlık oyunlarını kaybeden kırmızı takım, iki eleme adayı daha çıkarmak zorunda kaldı. Haftanın ilk iki oyununu kaybeden kırmızı takımda, Ayşe, Beril, Akın ve Nevzat eleme potasına girmişti. Üçüncü dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takım, haftanın son iki eleme adayını belirlemek için bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı.

Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, sıfır atık konseptiyle yaratıcı tabaklar hazırlamak zorundaydı. Kırmızı takımdan Kerem, Muratcan, Semih, Erim, Kaan ve Ezgi bu aşamada potaya girmemek için büyük bir mücadele verdi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı potaya girmekten kurtulurken, kaybedenler arasından iki kişi daha eleme potasına dahil oldu.

MasterChef Türkiye 2024 Haftası Nasıl Sonuçlandı?

Bu haftanın eleme adayları kırmızı takımdan Ayşe, Beril, Akın, Nevzat oldu. Üçüncü dokunulmazlık oyununda bireysel dokunulmazlık kazanan yarışmacının ardından iki eleme adayı daha belirlendi ve haftanın potasına toplam altı yarışmacı girmiş oldu. Haftanın eleme gecesinde, bu altı yarışmacıdan biri MasterChef hayallerine veda edecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız