Real Madrid'in uzun süreli oyuncusu Nacho Fernandez, kulüpten ayrıldığını duyurdu. 34 yaşındaki yıldız futbolcu, sosyal medya üzerinden duygusal bir mesaj paylaşarak Real Madrid'e veda ettiğini belirtti. Fernandez, "Buraya 10 yaşında geldim. Kazanmayı ve kaybetmeyi, savaşmayı ve acı çekmeyi, her zaman coşku ve kararlılıkla yaşamayı öğrendim. Hayatımın kulübü Real Madrid'e veda ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Perez'den Teşekkür Mesajı

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Nacho Fernandez için teşekkür mesajı yayınladı. Perez, "Akademimize geldiğinden beri Nacho herkese örnek oldu. Herkesin sevgisini, takdirini ve hayranlığını kazandı." dedi.

Madrid Efsanesi Nacho Fernandez'in Kariyeri

Nacho Fernandez, Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 364 maça çıkarak 26 kupa kazandı. Bu başarılar arasında 6 UEFA Şampiyonlar Ligi kupası da bulunuyor.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Sebastian Szymanski KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Sebastian Szymanski'nin Futbol Kariyeri Fenerbahçe’nin yeni transferi Sebastian Szymanski KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Sebastian Szymanski'nin Futbol Kariyeri

Arda Güler'den Nacho Fernandez İçin Veda

Milli yıldız Arda Güler de sosyal medya hesabından Nacho Fernandez için duygusal bir veda paylaşımında bulundu.

Editör: Zeliha YAKUT