Japonların yıllardır uyguladığı fukutsuji yöntemi nedir, sırt ve boyun ağrılarını tamamen ortadan kaldırmak için nasıl uygulanır? Japonların yıllardır uyguladığı fukutsuji yöntemi nedir, sırt ve boyun ağrılarını tamamen ortadan kaldırmak için nasıl uygulanır?

Yiğit Aras kimdir? Yiğit Aras’ın nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu merak konusu. Yiğit Aras hakkında arama motorlarında yoğun bir araştırma yapılmakta. İşte Yiğit Aras’ın biyografisi…

Müge Anlı'da Şok İddialar: Medine Keleş ve Meryem Hacinadiyon Olayı

14 Haziran 2024 tarihli Müge Anlı programında Medine Keleş için bakanlığın devreye girdiği ve Meryem Hacinadiyon’un ne kadar dolandırıldığı konuları ele alındı. Programda, Abdurrahman Yavuzdeğer’in eşi Sevgi’yi aramak için stüdyoya gelmesi dikkat çekti.

Abdurrahman Yavuzdeğer’in İddiaları

"Eşimi evlendiğim gün ailesi benden kaçırdı" diyen Abdurrahman Yavuzdeğer, 21 Mayıs'tan beri eşinden haber alamadığını belirtti. Sosyal medyadan tanıştığını ve bir yılın ardından evlendiklerini ifade eden Yavuzdeğer, nikah günü kayınbiraderiyle yaşadığı kavga sonrası eşinin kendisinden alındığını söyledi. Sevgi’nin ablası ve abisi tarafından şiddet gördüğünü öne süren Yavuzdeğer, "Sevgi hiçbir şeyden korkma. Ben arkandayım. Sevgi 22 yaşında, ben 26 yaşındayım" şeklinde konuştu.

Yiğit Aras’ın Açıklamaları

Sevgi’nin ağabeyi Yiğit Aras ise, "Kız kardeşim koruma altında. Abdurrahman denen şahıs kendisini Talha olarak tanıttı. Seven insan sevdiğini ailesinin gözü önünde tehdit etmez. Yanlış anlaşılma yok. Kız kardeşim boşanmak istiyor. Benim kardeşim evlenmek istemiyordu. Tehditle, şantajla evlendi" dedi.

Sevgi Yavuzdeğer’in İtirafları

Yayına bağlanan Sevgi Yavuzdeğer ise, "Ben baskı altında değilim. Durmadan bana ve aileme böyle söyleniyor. Ben onu sevmiyorum. Ben onun yaptığı tehdit ve şantajlar sonucu evlendik. Ailemle ilgisi yok" ifadelerini kullandı.

Yiğit Aras'ın Biyografisi

Yiğit Aras hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için yapılan aramalar hız kesmeden devam ediyor. Yiğit Aras’ın nereli olduğu, kaç yaşında olduğu ve mesleği gibi bilgiler merak ediliyor. Şu ana kadar edinilen bilgilere göre, Yiğit Aras’ın yaşadığı olaylar ve yaptığı açıklamalar üzerinden bir değerlendirme yapılabilir.

Yiğit Aras’ın ailesi ve özellikle kız kardeşi Sevgi Yavuzdeğer ile yaşadığı olaylar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Kız kardeşinin evlenmek istemediği halde tehdit ve şantajla evlendiğini belirten Aras, Sevgi’nin şu anda koruma altında olduğunu ifade etti.

Editör: Zeliha YAKUT