ATV'de hafta içi her gün sabah saat 10'da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyicileri heyecanlandıran son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bugün, 20 Haziran 2024 tarihinde Nurşen Ürün olayı programın odak noktası haline geldi. Müge Anlı ve ekibi, Nurşen Ürün'ün yaşadığı olayı titizlikle araştırmaya başladı.

Muge Anli Son Dakika Nursen Urun (1)

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Nurşen Ürün Olayı Nedir?

Ankara'da yaşayan Nurşen Ürün, Tinder adlı arkadaşlık uygulamasından tanıştığı 1 haftalık sevgilisi Mustafa Eren tarafından 1.000.000 TL dolandırıldığını iddia ediyor. Ürün, Eren'in evlilik vaadiyle kendisini kandırdığını ve paralarını aldığını belirtiyor.

Mustafa Eren'in İddiaları

Mustafa Eren ise iddiaları reddederek, kendisinin Ürün'ü dolandırmadığını ve 870.000 TL borcu olduğunu açıkladı. Eren, borcunu 60 gün içinde ödeyeceğini ve Ürün ile iletişim kurma konusunda zorluklar yaşadığını dile getirdi. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

Editör: Zeliha YAKUT