Morbius Filmi Nerede Çekildi?

Merakla beklenen Morbius filmi, çekimlerine İspanya, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri'nde başladı. Bu ülkelerdeki çeşitli mekanlar, filmin görsel zenginliğine katkı sağladı.

Morbius Filmi  Çekimleri Ne Zaman Gerçekleştirildi?

Morbius'un çekimleri Ocak 2020'de başladı ve Mart 2020'de tamamlandı. Ancak, film 2020'de vizyona girmesi planlanmasına rağmen COVID-19 pandemisi nedeniyle ertelendi ve sonunda 2022 yılında seyirciyle buluştu.

Morbius1111

Morbius Oyuncuları Kimler?

Filmde başrollerde Jared Leto (Dr. Michael Morbius), Matt Smith (Milo Morbius), Adria Arjona (Martine Bancroft), Tyrese Gibson (Simon Stroud) ve Jared Harris (Emil Nikols) gibi tanınmış isimler yer alıyor. Bu yetenekli oyuncular, karakterleriyle seyirciyi büyülemeye hazır.

Morbius Filminin IMDB Puanı Nedir?

Morbius filminin IMDB puanı 10 üzerinden 5,1 olarak belirlenmiştir. Seyircilerin ve eleştirmenlerin görüşleri filme ilişkin fikir sahibi olmak adına önemli bir referans sağlıyor.

Morbius Filminin Konusu Ne?

Film, nadir bir kan hastalığıyla mücadele eden Dr. Michael Morbius'un yaşadığı hikayeyi anlatıyor. Umutsuz bir deney yaparak kendisini ve diğerlerini kurtarmaya çalışan Morbius, bu deneyin sonucunda vampir benzeri bir varlığa dönüşür. Artık güçleri ve kan susuzluğuyla başa çıkmak zorunda olan Morbius, insanlığını korumak için mücadele etmek zorundadır.