Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak. İki ekip, 4 Ekim 2024 Cuma günü saat 20:00’de Çaykur Didi Stadyumu’nda sahaya çıkacak. Bu önemli mücadele, hem takımların ligdeki durumları açısından kritik bir eşik teşkil ediyor.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Rizespor ile Antalyaspor arasındaki karşılaşma, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, maçı şifresiz olarak izlemek için bu kanalı tercih edebilir.

Rizespor'un Son Durumu Nedir?

Çaykur Rizespor, bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaratmış durumda. Ligde oynadığı son 7 maçta sadece 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak, 4 puanla 16. sırada yer alıyor. Karadeniz ekibi, rakip fileleri yalnızca 3 kez sarsarken, kalesinde ise 15 gol gördü. Rizespor, bu maçı kazanarak, kötü gidişata son vermek istiyor.

Rizespor

Antalyaspor'un Son Durumu Nasıldır?

Antalyaspor ise bu sezon 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 8 puan toplayarak 13. sırada bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olan Antalya ekibi, bu karşılaşmada daha iyi bir performans sergilemek için sahaya çıkacak. Antalyaspor, bu mücadelede de 9 gol atıp 14 gol yemiş durumda.

Twente-Fenerbahçe Maçı ne zaman saat kaçta? (03 Ekim 2024) TRT 1, Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Twente-Fenerbahçe Maçı ne zaman saat kaçta? (03 Ekim 2024) TRT 1, Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Antalyaspor Aa 2129155

Maçın Hakemi Kimdir?

Rizespor - Antalyaspor karşılaşmasını Burak Pakkan yönetecek. Hakem, maçı yönetirken her iki takımın da disiplinli bir oyun sergilemesini sağlamak adına önemli bir rol üstlenecek.

Editör: Havva Andırır