Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 17 yıllık evliliğini Nihan Akkuş Buruk ile sonlandırdıktan sonra, medyanın ilgisini yeniden üzerine çekti. 2007 yılında dünyaevine giren çift, uzun bir süre birlikte yaşadıktan sonra, boşanma süreciyle ilgili iddialar gündeme gelmişti. 2013 yılında da benzer bir boşanma kararı alan çift, o dönemde mahkemeye başvurarak boşanma işlemlerine başlamış, ancak sonrasında vazgeçmişti. Ancak bu kez, iki tarafın da sessiz sedasız bir şekilde evliliklerini sonlandırdığı öğrenildi.

Hadise ile İlgili Aşk İddiaları Neler?

Okan Buruk'un boşanmasının ardından, şarkıcı Hadise ile olan ilişki iddiaları da gündeme geldi. Özellikle sosyal medyada dolaşan söylentilere göre, Buruk ve Hadise'nin arasında bir ilişki olduğu öne sürüldü. Ancak, yapılan açıklamalarda ikilinin birlikte olmadığı, yalnızca sohbet ettikleri belirtildi. Hadise'nin gerçek sevgilisinin yabancı bir yönetmen olduğu da iddia edilen diğer bir konu oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?? MasterChef haftanın kaptanları kim oldu? Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları kimler? MASTERCHEF TÜRKİYE'DE MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?? MasterChef haftanın kaptanları kim oldu? Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları kimler?

Okan 29

Okan Buruk'un Tepkisi Nasıldı?

Muhabirlerle karşılaşan Okan Buruk, aşk hayatı hakkındaki sorulara esprili bir şekilde yanıt verdi. "E sürekli de hakkınızda iddialar çıkıyor Okan Bey, Hadise hanımla aşk iddiaları eski eşinizle barışma iddiaları..." şeklinde yöneltilen sorulara, Buruk kahkahalarla "Ne iddiası ya?" diyerek yanıt verdi. Bu tepkisi, hem keyfinin yerinde olduğunu hem de medyada çıkan iddiaları ciddiye almadığını gösterdi.

Editör: Mehmet Çetil