MASTERCHEF TÜRKİYE'DE MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?? MasterChef haftanın kaptanları kim oldu? Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları kimler? MASTERCHEF TÜRKİYE'DE MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?? MasterChef haftanın kaptanları kim oldu? Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları kimler?

Ünlü oyuncu Melisa Döngel’in özel hayatıyla ilgili yeni bir aşk iddiası gündeme geldi. Özellikle "Sen Çal Kapımı", "Prestij Meselesi" ve "Kirli Sepeti" gibi projelerle adından sıkça söz ettiren Döngel, son günlerde Beşiktaşlı futbolcu Kerem Atakan Kesgin ile anılıyor.

Aşk İddiaları Nasıl Ortaya Çıktı?

Geçtiğimiz aylarda Sergen Yalçın ile aşk dedikodularına karışan Melisa Döngel, şimdi de Beşiktaş forması giyen ve bu sezon Bandırmaspor'a kiralanan Kerem Atakan Kesgin ile birlikte olduğu öne sürülüyor. İddialar, Kesgin’in Instagram hesabında yaptığı bir paylaşım ile daha da alevlendi.

Ekran Goruntusu 2024 10 02 09423

Kerem Atakan Kesgin’in Paylaşımı Nedir?

Kerem Atakan Kesgin, Melisa Döngel’in kalpli balonla verdiği bir pozu Instagram hesabından paylaştı. Bu paylaşım, ikili arasında bir ilişki olduğuna dair spekülasyonları artırdı. Ancak, konuya ilişkin hem Kerem Atakan Kesgin hem de Melisa Döngel’den henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Ekran Goruntusu 2024 10 02 10143

Geçmişteki İlişkileri Neler?

Melisa Döngel, son dönemde adının karıştığı aşk iddiaları ile dikkat çekiyor. Önceki dönemlerde rapçi Sefo ile de anıldığı bilinen ünlü oyuncu, özel hayatındaki gelişmelerle sürekli olarak gündemde kalıyor.

Editör: Havva Andırır