La Liga'nın 9. haftasında Real Madrid, Villarreal ile karşı karşıya gelecek. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Lille deplasmanından mağlubiyetle dönmesinin ardından, ligdeki bu maçta moral bulmak istiyor. Eflatun-beyazlılar, kendi sahalarında oynayacakları bu karşılaşmadan galip gelerek, zirve yarışında kaybettikleri puanları telafi etmenin peşinde.

Maçın Tarihi ve Saati Nedir?

Real Madrid - Villarreal maçı, 5 Ekim 2024 tarihinde saat 22:00'de başlayacak. Karşılaşma, Türkiye saatiyle 22:00'de S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu mücadele, La Liga'nın dikkat çekici karşılaşmalarından biri olarak öne çıkıyor.

Real Sociedad Real Madrid Maçı 2

Arda Güler Bu Maçta Oynayacak mı?

19 yaşındaki Türk futbolcu Arda Güler, bu sezon La Liga'da toplamda 6 maçta 240 dakika süre aldı. Lille deplasmanında ikinci yarıda oyuna dahil olan Güler, performansıyla dikkat çekti. Ancak Carlo Ancelotti'nin, Villarreal karşısında Arda Güler'i ilk 11'de başlatmayı düşünmediği, ancak oyuncunun ikinci yarıda oyuna dahil olabileceği ifade ediliyor.

Rennes - Monaco maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Rennes - Monaco maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Rennes - Monaco maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Rennes - Monaco maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Real Madrid Espanyol 1

Real Madrid'in Performansı Nasıldır?

Real Madrid, La Liga'da oynadığı son 40 maçta yenilgi yüzü görmeyerek dikkat çekici bir istatistik elde etti. Eflatun-beyazlılar, 29 galibiyet ve 11 beraberlik ile sezonun ilk haftalarını geçirdi. Bu maçta, taraftar avantajını kullanarak sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyorlar.

Villarreal'in Durumu Nasıldır?

Villarreal ise Marcelino yönetiminde bu sezon 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 3. sırada yer alıyor. Son olarak Las Palmas maçında hata yapmayan Villarreal, Real Madrid karşısında da puan almayı amaçlıyor.

Editör: Havva Andırır