Atletico Madrid - Leipzig maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid - Leipzig maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atletico Madrid - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Şampiyonlar Ligi

Milli halterci Muhammed Furkan Özbek, 23 yaşındadır. 2018 yılında İtalya'nın San Donato Milanese kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Halter Şampiyonası'nda erkekler 69 kiloda altın madalya kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Halter sporuna genç yaşlarda başlayan Özbek, kısa sürede uluslararası alanda başarılı performanslar sergilemiştir.

Kariyer Başarıları ve Önemli Turnuvalar

Muhammed Furkan Özbek, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'nin tek erkek haltercisi olarak yer aldı. 67 kiloda yarışan Özbek, koparmada 141 kilo ile altın, silkmede 176 kilo ile gümüş ve toplamda 317 kilo ile altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

2021'de Özbekistan’ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Gençler Dünya Halter Şampiyonası'nda, 67 kiloda koparmada 141 kilo ile altın, silkmede 176 kilo ile gümüş, toplamda ise 317 kilo ile altın madalya kazandı. Ayrıca, 2021 Avrupa Halter Şampiyonası’nda Moskova’da, koparmada bronz, silkmede ve toplamda ise iki altın madalya elde etti.

Son Başarılar ve Güncel Durum

2022 yılında Arnavutluk'un Tiran kentinde düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda, koparmada 149 kilo ile bronz, silkmede 190 kilo ve toplamda 339 kilo ile iki altın madalya kazandı. Ayrıca, Cezayir'in Vahran kentinde gerçekleştirilen 19'uncu Akdeniz Oyunları'nda, 73 kiloda koparmada 145 kilo ile beşinci, silkmede 184 kilo ile gümüş madalya aldı.

Editör: Havva Andırır