Mert Demir, bu akşam Harbiye'deki ilk sahne performansında, yaklaşık 1 ay önce satın aldığı 4 milyon TL değerindeki klasik otomobili ile dikkatleri üzerine çekti.

Konser Öncesi Görkemli Giriş

Ünlü şarkıcı Mert Demir, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki ilk konserine gösterişli bir şekilde geldi. Klasik otomobiliyle yaptığı giriş, konser alanındaki hayranları ve basın mensupları tarafından büyük ilgi gördü.

Özel Bir Akşam

Mert Demir, sahneye çıkmadan önce klasik otomobili ile ilgili duygularını paylaşarak, "Bu otomobili alırken sadece bir araç değil, aynı zamanda bir tutku yatırımı yaptığımı düşünmüştüm. Harbiye'deki ilk performansımda bu araçla gelmek benim için özel bir anlam taşıyor." dedi.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Haberin detaylarına göre, Mert Demir'in yaklaşık 1 ay önce satın aldığı bu klasik otomobil, 4 milyon TL değerinde. Şarkıcı, otomobiliyle ilgili sosyal medyada da sık sık paylaşımlar yaparak takipçileriyle bu tutkusunu paylaşıyor.

Sahne Performansı ve İlgili Yorumlar

Harbiye'deki ilk sahne performansında sergilediği şov ve seslendirdiği parçalarla büyük beğeni toplayan Mert Demir, konser sonunda hayranları tarafından ayakta alkışlandı. Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demir, "Harbiye'de sahne almak her sanatçının hayalidir. Bu akşam burada olmak ve bu anı yaşamak benim için çok özel." ifadelerini kullandı.

Editör: Zeliha YAKUT