Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

655-2

"Kapıcılar Kralı" filminde Seyyid'in oğlu İbram

Hüsnü Yıldız, Türk sinemasının unutulmaz yapımlarından biri olan "Kapıcılar Kralı" filminde Seyyid'in oğlu İbram karakterini canlandıran isimdir. Bu film, Kemal Sunal'ın efsanevi oyunculuğuyla izleyicilerin sevgisini kazanmış ve unutulmaz replikleriyle hafızalarda yer edinmiştir.

625

Hüsnü Yıldız, gerçek hayatta babasının apartman görevlisi olduğu yerde büyümüştür.

Kemal Sunal'ın oğlu İbram'ı canlandırmasıyla benzerlikleri ve filmdeki performansıyla izleyicilerin ilgisini çekmiştir. Hüsnü Yıldız'ın doğum tarihi 1961 olarak bilinirken, İstanbul doğumlu olduğu da bilinmektedir. Dolayısıyla 2024 itibarıyla 62 yaşındadır.

3 Mbdu

Günümüzde Hüsnü Yıldız, GALA TV kanalında başarılı bir program sunmaktadır. Programı, ilgi çeken sunum tarzı ve içeriğiyle dikkat çekmektedir.

-45

Ayrıca Armoni Müzik'te çalışmakta ve klipleri YouTube platformunda yayınlanmaktadır. Sahne aldığı çeşitli etkinliklerle de kendisini göstermektedir.

Video Preview

Özel hayatına gelince, evli olan Hüsnü Yıldız'ın bir çocuğu bulunmaktadır. Hem sanat kariyerindeki başarıları hem de özel hayatındaki dengesiyle tanınan bir isimdir.

Editör: Ali Çakar