EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında merakla beklenen İsviçre-Almanya maçı, 23 Haziran Pazar günü saat 22:00'da oynanacak. Futbolseverler bu önemli karşılaşmayı heyecanla bekliyor.

İsviçre-Almanya Maçı Hangi Kanalda?

Bu dev karşılaşma, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, TRT 1 üzerinden maçı canlı olarak izleyebilecekler.

Canlı İzleme Linki

EURO 2024 İsviçre-Almanya karşılaşmasını canlı izlemek isteyenler için maç, TRT 1'in resmi internet sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden de canlı olarak izlenebilecek.

Diğer Karşılaşmalar

Aynı gün bir diğer önemli karşılaşma ise İskoçya ile Macaristan arasında oynanacak. Bu maç da futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilecek.

İnter - Milan Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak, Saat Kaçta Başlayacak? İtalya Serie A'da Nefesleri Kesecek Derbiye Hazır Mısınız? İnter - Milan Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak, Saat Kaçta Başlayacak? İtalya Serie A'da Nefesleri Kesecek Derbiye Hazır Mısınız?

EURO 2024'te heyecan dorukta. İsviçre-Almanya maçı, futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmalardan biri. Maç, 23 Haziran Pazar günü saat 22:00'da TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Editör: Zeliha YAKUT