90'lı yıllara damga vurmuş şarkıcılardan biri olan Rober Hatemo, geçtiğimiz aylarda babasını kaybetmesiyle büyük bir acı yaşamıştı. Babasının vefatının ardından kendisine anksiyete teşhisi konulan ve küçük dozlarda antidepresan kullandığını açıklayan Hatemo, son paylaşımıyla dikkat çekti.

Spor Sonrası Paylaşımı Şaşırttı

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Rober Hatemo, spor sonrası kaslı vücudunu paylaşarak takipçilerini şaşırttı. Eski halinden eser kalmayan Hatemo'nun bu paylaşımı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Rober Hatemo 3

Yenilenen Rober Hatemo

2000'lerin romantik prensi olarak bilinen Hatemo, giyim tarzı ve sahne performansıyla dönemin dikkat çeken isimlerinden biriydi. Ancak gözlerden uzak bir yaşamı tercih eden Hatemo, spor yaparak yenilendiğini belirtti. Kaslı vücudunu paylaşan ünlü şarkıcı, gönderisine "Yenilendim. Her an yeni bir şarkı hoplatabilirim. Sporsuz Rober olmaz." notunu düştü.

Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Rober Hatemo, babasının vefatının ardından zor bir dönem geçirdiğini ve bu süreçte küçük doz antidepresan kullandığını açıklamıştı. Hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü şarkıcı, sağlık durumu hakkında da takipçilerini bilgilendirdi.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Rober Hatemo'nun son hali, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçileri, ünlü şarkıcının kaslı vücuduna ve yenilenmiş haline övgüler yağdırdı.

Rober Hatemo 2

Rober Hatemo Kimdir

Rober Hatemo, 25 Aralık 1974 tarihinde Çanakkale'de doğdu. Türkiye Ermenisi şarkıcı olan Hatemo, "Esmer" adlı ilk albümünü 1997'de piyasaya sürdü. Müzik kariyerine hızla devam eden Hatemo, ikinci albümü "Sen Farklısın"ı 1998 yılında, üçüncü albümü "Azılı Bela"yı ise 2001 yılının Şubat ayında yayınladıktan sonra müziğe iki yıl ara verdi.

Müzik Kariyeri ve Albümleri

Rober Hatemo, 2003 yılının Mart ayında "Aşksız Prens" isimli dördüncü stüdyo albümünü piyasaya sürdü. En çok ses getiren albümü olarak adlandırılabilecek "Sihirli Değnek" adlı beşinci albümünü 22 Aralık 2006 tarihinde Avrupa Müzik etiketiyle yayınladı ve bu albümden üç video klip çekti. Özellikle orijinali bir Yunan bestesi olan "Senden Çok Var" ile bir Arap şarkısından uyarlanan "Beyaz ve Sen", radyolarda büyük ilgi gördü.

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Ocak 2010'da "Mahrum" isimli, 2 şarkılık single çalışmasını yayımlayan Hatemo, bu çalışmadaki "Mahrum" ve "Hurra" şarkıları ile müzik listelerinde başarı gösterdi. 5 yıl sonra Ocak 2015'te Sony Music'ten altıncı albümü "Pabucumun Dünyası"nı çıkardı ve bu albümden "Pabucumun Dünyası" ve "Aşk Çarpsın" şarkıları büyük başarı yakaladı. Aynı yıl Aralık ayında "Dikkat" isimli ilk teklisini çıkardı. 2017 yılında Doğan Music Company'den "Giden Candan Gidiyor" teklisini yayımladı. Ekim 2018'de "Canına Okuyacağım" cover şarkısını yayımladı.

Diskografi

  • Esmer - 1997
  • Sen Farklısın - 1998
  • Azılı Bela - 2001
  • Aşksız Prens - 2003
  • Sihirli Değnek - 2006
  • Pabucumun Dünyası - 2014

EP'leri

  • Mahrum - 2010

Single'ları

  • Dikkat - 2015
  • Giden Candan Gidiyor - 2017
  • Canına Okuyacağım - 2018

Kişisel Hayatı

90'lı yıllara damga vurmuş şarkıcılardan biri olan Rober Hatemo, geçtiğimiz aylarda babasını kaybetmesiyle büyük bir acı yaşadı. Babasının vefatının ardından kendisine anksiyete teşhisi konuldu ve küçük dozlarda antidepresan kullanmaya başladı.

Spor ve Yeni Hali

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Rober Hatemo, spor sonrası kaslı vücudunu paylaşarak takipçilerini şaşırttı. Eski halinden eser kalmayan Hatemo, gönderisine "Yenilendim. Her an yeni bir şarkı hoplatabilirim. Sporsuz Rober olmaz." notunu düştü.

Rober Hatemo, müzik kariyeri boyunca birçok hit şarkıya imza atmış ve Türk müziğinin önemli isimlerinden biri olarak yerini almıştır. Yenilenen hali ve paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

Editör: Zeliha YAKUT